söndag 26 april 2009

Sommarkläder, trallalaa

Plockar just fram mina sommarkläder och stoppar undan de tjockaste paltorna. Hoppas att jag nästa gång får packa kappsäcken för en riktigt resa!!!

6 kommentarer:

Taina sa...

Låter underbart! Såg min vinterkappa i garderoben. Nu när vi har haft en helg kring 30 grader så kanske det är dags att plocka undan kappan?
Jag gillar din frisyr! SNYGG!
Kram

Jemayá sa...

30 grader...kanske du kan lita på att det inte mera blir snö då ... :). Tack - tror inte jag får håret så snyggt förrän nästa frissabesök, hinner nästan aldrig fixa till det i lugn och ro till vardags! kram

Ann-Pann/Battery sa...

HEJ! Vad roligt att läsa din blogg och vilken fin kille du har!! Han har vuxit sen jag såg honom senast:) Skönt att höra om hans talutveckling och ofta är ju tvåspråkiga lite senare, men så får de också två språk! Min äldsta son utveckla ett eget språk som just ingen förstod och jag var så orolig! Ännu när han börja ettan saknades R:et, men vid julen det året läste han flytande och mitt i allt satt ALLT! Nu är han 18 och har ett rikt språk och slukar böcker! Alla är olika, men det är ju skönt att det kan bli så bra fastän ingen förstår vad man säger när man är liten. T o m talterapeuten har sagt nu efteråt att hon inte trodde det skulle bli till något:) men det blev bra! ha en riktigt skön vår!! Kramar!

Jemayá sa...

HEJ Ann! Vad roligt att höra från dig igen, har du månne ännu blogg...? Börjar ha mera tid att läsa nu, så borde börja besöka bloggen.fi mera! Vad skönt att höra om din son - Daniel saknar också r:n, men han har ju lite tid på sig att få dem på plats ännu :). kram till dig!

Anonym sa...

Åh, vad härligt att kunna plocka undan vinterkläderna - det är alltid en speciell känsla när man kan ta fram de lätta, ljus vår- och sommarkläderna igen!
Hoppas att ni får en fin Valborg och 1 maj - hur firar man det i Finland?
Kram!

Jemayá sa...

På lördag ska jag berätta om firandet i show and tell :)! kram!