tisdag 20 november 2012

Tadaa!

 Jag har kämpat med rädslorna från tidigare misslyckanden: "kan man faktiskt lita på en karl", men jag tror faktiskt jag äntligen stött på en man som kan kommunicera, är både empatisk och omtänksam - och dessutom gillar att kocka, hurra! Första gången har vi träffats i augusti, men vi har setts ofta sen dess, så det känns som om det skulle ha varit mycket längre :).

ps. Månne den alls är hemlig, denhär bloggen - när jag ser på "feeden" finns där orter som Vanda t.ex. och jag har nog inte satt in någon därifrån. Snälla, om någon "lite längre ifrån", som vet att jag inte satt in deml, ändå läser här, vlg kommentera. Jag sätter gärna in dem som vill läsa, men jag skulle väldigt gärna vilja ha koll på vem som läser. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, nu är jag inne. Bilden är fin, o har du inte märkt att ni har likadana näsor? I tiderna började du blogga för Daniel, så att han en dag skulle kunna läsa om livet. Och så ville du nå flera personer med rapportering om hur livet som mamma är.Nu kanske behovet har ändrats.Jah tror du kommer föralltid att ha ett behov att skriva, och vad är bättre än det. Ha det gott.

Jemayá sa...

Hej, vem är du...? Men roligt du kom in och kommenterade :). Ska nog publicera en bättre bild på oss i något annat skede :), men detdär med näsa kanske faktiskt stämmer!

Anonym sa...

Hejsan! Tack för jag fick komma hit <3 Hade helt glömt kolla om det skulle funka att logga in, men nu när jag (än en gång) satt och funderade att det varit allt för länge sen vi träffades sist, så kom jag ihåg att testa! Va kul att läsa att du träffat någon trevlig och omtänksam att tillbringa tiden med. Kan inget annat än att vara riktigt glad för dig :)

Ta gärna kontakt om du har tid/ork/lust att komma hälsa på oss någon gång!
mvh
Teres

Ann-Marie sa...

Hej
Nu har jag äntligen kommit mig för att logga in och läsa!
Ha det bra!
Ann-Marie

Jemayá sa...

Teres: jaa, det har varit väldigt mycket jobb och A i höst :). Men efter december borde jag få det mycket lugnare på jobbet, så jag orkar planera mera program på veckan också! Vi får höras!!

Ann-Marie: välkommen :)