tisdag 7 februari 2012

Sonen växer

Så har bloggen igen blivit uppdaterad med nyare bilder (här uppe, fast det blev lite stort....). Jag försökte också ändra på inställningarna för meddelanden igen, eftersom jag fortsättningsvis får lika mycket spam som vanliga kommentarer (inte så mycket... :( ) . Jag hoppas att jag inte har gjort det för svårt att kommentera överhuvudtaget. Har ni problem, var snäll och skicka mig ett meddelande på facebook så får jag veta det.

Förra veckan var spännande, då var det inskrivning till förskolan. Det var jättekul för mig - det är ju första och sista gången jag får göra det! Till hösten är han stor pojke :).

D meets his teacher in kindergarten (pre-school we call it), when we registered him last week. Big day for mummy (and son too, but I think I was even more excited :)! 


Son is building airplanes at home. I let him stay at home once in a while  if he asks me to, and I don't have work outside the house. At the moment I'm creating new postcards and can do that with him at home. 


Sometimes Pekka likes to keep me company.....Fia is usually the one who jumps up on my desk to reminde me of feeding her....

3 kommentarer:

heffamamman sa...

Hallåj, här verkar det iallafall inte vara några problem med att kommentera. Fast i vanliga fall susar jag igenom en massa bloggar under en stund på kvällen och då blir det tyvärr inte så många kommentarer. Men dina blogginlägg är lika uppskattade för det. :) Fint med en ny header uppe på bloggen! Och vad stor D har blivit då han ska börja förskolan. Hälsa S där från mig om du träffar henne fler gånger. Jag har inte ens sett utrymmena där förskolan håller till nuförtiden. Kanske jag hinner titta in där nån gång i framtiden...

Hälsa D att både jag och Heffaklumpen (3,5 år) är grymt imponerade över hans flygplansbyggande. :) Ha det så fint i vintervärlden!

Jemayá sa...

Förskolan är nu i fd Lillstugan, men till hösten ska de hålla till i bakre delen av biblioteket - det ska byggas om tills dess. De blir hela 14 st, tror jag det var, så de ryms inte in i Lillstugan :). Ska hälsa :). Ha ni det bra där i södern också :)!

Emmama sa...

Det där flygplanet hade gjort Gustav grön av avund! Kram!