måndag 31 december 2012

31.12 :)






Snart beger vi oss i väg till Nykarleby där A har bjudit in alla sina syskon med familjer. Vi träffade dem redan på jullunchen hos hans föräldrar. Härligt att få del av en stor familj, då min egen är så pytteliten :D. Blir spännande att se om han kommer ihåg min födelsedag - hittills har jag fått ett sms " kan du ta med olivolja" :D :D. 

Kom att tänka på igår att även om jag tyckte vi startade försiktigt med A så har det ändå hunnit ske mycket redan - egentligen har vi bara varit tillsammans lite över tre månader!! Det känns så naturligt, så det är som om det varit mycket längre - cirka en månad till har vi ju kännt varandra, men då "bara" som vänner, fast jag rätt snart märkte att jag ville mera. Under denna tid har vi hunnit med både hans och min födelsedag, jul (och hans "elddop" - julkyrka i Jeppo :D) och nyår (nåja, det blir i kväll....) och en resa tillsammans med våra pojkar + otroligt sköna veckoslut på hans stuga. Och det var varit hur bra som helst, diskussioner och långa samtal, jo, men - peppar, peppar - inte ens gräl!

Jag kan inte komma ihåg att jag haft en såndan här jultid tidigare. Julafton brukar följas av en viss tomhet, som sen småningom brukar fyllas av en förväntan på födelsedagen, som ändå alltid känns lite speciell. I år har det varit action hela tiden - och i bakhuvudet har jag ju också haft jobbet, eftersom kursen jag ordnade för de afghanska kvotflyktingar pågått från måndag till fredag. Men det har varit roligt hela tiden. Och A och jag har redan planer för januari. På fredagen hade jag lite dötid och märkte att jag inte behöver det mera, det blev bara tråkigt. Det är så underbart att ha ork att göra saker och ting och jag känner mig så lugn och nöjd inombords. Det finns inget jag behöver nu. Nu är det upp till mig själv att hålla balansen så det inte blir för mycket. Är fylld av goda föresatser - det ska bli gympa och hälsosamma smoothies. Åtminstone några kilon ska bort och kondisen höjas. Jag tror inte det blir så intensivt mera på jobbet heller - första halvåret var så fyllt av nya saker att lära sig, olika grejer att reda ut och rätt stora saker att åtgärda. Men som sagt, jag hoppas och tror det blir mera jämnt nu, så att jag bättre hinner med mig själv också. 

Härligt, härligt :D. Ha ett riktigt gott slut på 2012 - jag återkommer nästa år :D. 

3 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Grattis på födelsedagen!
Allt gott!

Christina sa...

Gott nytt år på er alla! :)

Jemayá sa...

Tack - och hoppas året börjat bra!