måndag 26 november 2007

Nääää!

Vaknade tämligen pigg i morse, hann förbereda dagens föreläsning innan D vaknade. Sen småningom började jag få ont i halsen.....och på plats i Jstad kom hela en person till min föreläsning. Jag skulle egentligen börja med en minitilläggsföreläsningsserie nästa vecka, men bytte med en annan föreläsare, som hade fått förhinder och han borde ha informerat pensionärerna (det var samma grupp som skulle fortsätta). Jag antar att de i oktober, då jag sist såg dem, tyckte det var bra idé att fortsätta, men i snöyran i slutet av november tog orken slut. Lessamt ändå för mig. Varje föreläsning har jag fått sätta flera timmar av förberedelse på, likadant nu. Och fast jag antar att det inte är huvudorsaken, känns det nog också som om de inte gillat mina föreläsningar tidigare, snyft. Nåja, life goes on. Någon mening var det väl med att jag skulle färska upp minnen från Peru-resan (som jag skulle ha talat om). Fick nu äntligen lite tid att handla, köpte extra hårdskivan, som funnits på inköpslistan i flera månader, men som jag aldrig haft tid att skaffa tidigare, eftersom den legat längst nere. Prövade också lite kläder - har nog lite svårt för dessa tunikemönster - de ser ju nästan ut som min mammas (84 i går!) klänningar. Och kilona suger sig fast i ökande takt, suck.

Sen hann jag också till hälsokostaffären och köpte dunderpreparat. I morgon börjar jag en kur på 3x2 piller per dag och när den kuren är slut har jag super-vitamin/mineral etc piller att fortsätta med. Nu sitter jag här, det susar i huvudet och förkylningen är tillbaka. Men jobben har också mer eller mindre tagit slut, lite lokaltv än och en genomläsning av en artikel som nästan är klar. Så jag tar mer eller mindre jullov!!!

ps. Jag reser troligen söderut i medlet/slutet av januari (inte helt säker på datumen än), tyvärr inte till varmare trakter, men det blir skoj att hälsa på i huvudstadsregionen!! Oj vad det ska bli spännande att åka tåg :)

Inga kommentarer: