onsdag 20 februari 2008

Aj, aj

Det är nog konstigt, inte ens flunssor är sig lika mera. Tidigare var det ont i halsen, snuva och hosta och därmed basta. Nu är det hemsk huvudvärk och värk i alla ryggmuskler i flera dagar (+ det vanliga...)! Typiskt är ju att just denna vecka har jag en viktig deadline för en artikel för cancerföreningen och jobb för lokaltv. Men det går, har legat så mycket det gått på måndag och tisdag (D var ju piggare än på länge på måndag, förstås....), vi hade gäster i går, vilket delvis piggade upp, delvis var tungt. Men artikeln är så gott som klar - vaknade fyra i natt och efter varm påse på ryggen och en kopp kakao, kändes det riktigt bra att skriva. Har hunnit i kapp med mail och sådant här på morgonkvisten.

Glömde berätta att jag i lördags hade en intervju i Småbönders, ca en timme härifrån. Det var riktigt uppfriskande att besöka en plats man aldrig varit till tidigare - och det var lustigt att naturen var så annorlunda, böljande kullar och sjöar, fast det inte var så långt härifrån. Så fast det är jobbigt att pussla och be om hjälp av barnvakter, så är det nog också uppiggande att få jobba emellanåt. Gäller bara att hålla balansen!

ps. belgaren är inte heller direkt på väg hit, vi har börjat maila, så om inte annat, är det en intressant ny mailbekantskap!

2 kommentarer:

Annika sa...

Oh Belgaren :-)
Intressant!! Ser fram emot mer info snart ;-) han tycker säkert det är kul att skriva till ngn som är så lik Julia Ormond!

Småbönders, bara namnet är ju spännande!! har aldrig hört talas om den platsen. Låter nästan lite magiskt...

Och vad jobbigt med flunsan...Feel better!!!

Jemayá sa...

Tack Annika! Julia Ormond - det var nytt! Menar du kanske Binoche - det har jag hört förut :)