onsdag 8 augusti 2007

Blommor och bär

...förkylning och gäster, så kan man sammanfatta den senaste veckan. Höjdpunkten var veckoslutet, då mina vänner från Handelsläroverkstiden var här, M med sin son en natt och P från Hfors två nätter. Härligt. Tyvärr ville min D inte riktigt samarbeta, somnade snällt, men väcktes troligen av den stigande volymen i köket och sen var det kört. Ville inte avsluta kvällen redan klockan elva, så D fick komma ner och titta på mumin mitt i natten, vilket han tyckte var mycket spännande. Men halv ett fick jag själv gå och lägga mig med honom, det gick inte annars. Vad härligt det var med folk i huset, och någon att få prata riktigt ordentligt med!

På fotot min fina björnbärsskörd - satte plantan i växthuset för några år sedan, då den inte ville växa utomhus. Doroteorna uppe till höger har jag drivit upp själv (med lite tandagnisslan, tycker inte det är speciellt skoj, utom sen slutresultatet :).

Jag har faktiskt också satt en kontaktannons på nätet för skojs skull, för lite spänning i livet...förra gången blev jag ju överröst av mail, denna gång har jag inte fått ett enda! Trots att jag satte hårda kriterier, så kan jag inte låta bli att vara lite besviken över att ingen skrivit! Antar att det är en kombination av tilltagande ålder, litet barn och hårda kriterier. Man är inte mera "hot stuff" (om man nu någon gång varit det :). Nå, jag ville ju att endast sådana som verkligen skulle kunna passsa ihop med mig skriver, och det vet jag ju redan att det inte finns många sådana.

Blev väldigt ivrig här redan över kolumnskrivandet, påbörjade flera, men tyvärr verkar jag inte hitta någon tidning som skulle vilja ha dem. Ja suck, dit for ett trevligt sätt att förtjäna lite pengar. Lite hopp finns det ännu för en tidning, men antar nog att det som jag skickade in var för "lättsinnigt" (det var närmast ett kåseri) för den.

Nu vaknade D, nu ska vi genast åka till lokala playan (sandgropen :).

Inga kommentarer: