torsdag 30 augusti 2007

Oi och voi

Det blir bara värre, detta med männen. Tog bort min kontaktannons, men chattade lite med en italienare i stället. Eller det var det vanliga: Han: hi, jag: hi, han: how r u, jag: fine, and u, han: good...redan före "hi" brukar jag vanligen avsluta det hela, men med denna typ tänkte jag att ok, vi chattar en stund. Blir så nervös på dessa "chattare" som tar kontakt med okända människor, men presenterar sig inte, man ska sitta och "chatta" fast hur länge om ingenting innan man vet något om personen i andra änden. Varför inte presentera sig med detsamma?! Jag är säkert för gammal, tycker mig inte ha tid för sådant skräp. Jag har ju inte ens bett om nya kontakter - har dessutom skrivit in det i min profil! Tyvärr respekterar folk inte sådant, och man känner sig ovänlig om man bara klipper av dem. Men skype vill jag gärna ha kvar, det är ju behändigt om man någon gång vill ringa sina vänner utomlands. Till italienaren: i går hann jag inte så mycket mera, var på väg till en föreläsning, men försökte sätta in ett foto, då han höll på att tjata om det. Det lyckades inte, så jag fortsatte idag. Fick faktiskt igång min kamera också, och då han ringde, tänkte jag att ok, vi pratar väl då. Det visade sig att han bara ville se mig, men hade ingen egen kamera eller microfon. Så ville han att jag skulle stiga upp för att visa mig i helfigur..........då drog jag öronen åt mig, stängde kameran och meddelade att detta inte var en peepshow. han: are u always so rude? Herregud! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, gifta män som vill ha lite kuckeliku på sidan om och typer som denna marco (om han nu heter så) får mig att önska att jag skulle vara totalt ointresserad av män och kanske satsa på en klosterkarriär så småningom. Usch!!!!

I går var det så trevligt, föreläsning för arbislärare (ska kanske ha några föreläsn i höst, bara det blir tillräckligt med anmälningar), många bekanta och barnvaktandet hade gått bra (Tack!!). I dag kom baksmällan för D, gick på högvarv, kunde inte somna, grät och var helt vild om vartannat, somnade till sist tre timmar senare än normalt. Jag också helt slut - typiskt, nämnde just i går till en väninna att det är så skönt nu då jag vet när han sover på dagen. Det är något förhäxat - man får aldrig säga att något funkar bra, då skiter det sig direkt. Ja suck, tomorrow is another day!

5 kommentarer:

Annika sa...

Fniss...kan ju inte låta bli att fnissa lite ändå...
Vilken grej! "kan du ställa dig upp så jag får se dig i helfigur"---Ehhh...Ja, sure Mister...NOT!!
Tror ändå att nätet kan vara en jättebra plats att träffa ngn.
Du kommer säkert att ha mer att berätta on nätdejting här på bloggen..

Anonym sa...

Men vilka dårfinkar det finns. Själv har man ingen kamera eller nåt, men du skall minnsann visa upp dig från alla vinklar!

Hoppas att du träffar nån trevlig till sist, jag tror nog att de finns - men antagligen har de väl strykande åtgång :-)!

Jemayá sa...

Annika: bra att bli påmind om humorn i det hela, vissa killar är så inbilska så det är inte riktigt klokt! Men det är klart, jag är också rätt blåögd som tror att det automatiskt är en person med goda intentioner som tar kontakt! Man lär sig, suck.

B-M: tyvärr tror jag du har rätt. Men jag måste tänka positivt, att det ännu ska finnas dendär ena vettiga mannen någonstans för mig också! Tills jag träffar honom får jag koncentrera mig på annat!

Anonym sa...

Vilken "tölp" dendär Marco, egocentrisk pervo...I can see but you cant....somsagt det finns tölp-karlar även utanför Finlands gränser. Remember that Ulla dear.Webben ger många fina möjligheter, men också chans till psyksikt störda att dölja sej bakom distans och webvibor.h.Katri

Anonym sa...

Vilka typer det finns! Ta det som en komplimang att han tyckte du var "rude", du lät dej alltså inte luras av en nätcasanova. :)
Det finns nog bra killar som man kan träffa via nätet också. Been there, done that. Sen blev det nu ändå slutligen en rl-kontakt jag fastnade för, men hade inte det hänt hade jag kanske bott i Indiana nu?