måndag 27 augusti 2007

Fortsättn på "Nytt blad"

Tack för alla understödande och uppbyggande kommentarer!!! Vad skulle jag göra utan bloggen?! Bioenergi, vad det nu än är, lär ska gå i vågor, och om man tänker så, så var det ett hyperras i helgen. Kanske var det den nya vändningen i D-träffarna som ändå påverkat mig så starkt, fast jag var helt ok med det. Hela förra veckan for jag omkring som ett jehu här hemma, fick gjort en massa, men nu i helgen har jag varit helt orkeslös. Ännu i dag är jag rätt flegmatisk, men ska gräva upp lite buskar igen, det piggar upp :). Det är bra att bli påmind om att alla har sina egna situationer, hur idylliskt det ändå verkar utifrån sett. Och jag fokuserar på det positiva största delen av tiden, men just de gångerna då jag är jättetrött fastnar jag i denna typs tänkesätt - tycker helt enkelt synd om mig själv, och skyller på en massa annat.

Pengaproblemen gör också sitt, men nu ska jag helt enkelt sälja en åker, för att lite komma på benen igen - och kanske kunna köpa detdär eftertraktade badkaret så småningom! Jag vet att ett varmt bad kan hjälpa mig mycket, det har det gjort tidigare, så den lyxen vill jag unna mig och min stela kropp. Hoppeligen kommer jag in i en rytm med motion i höst också - joggandet har inte blivit av, har kännts att jag gjort tillräckligt fysiskt då jag grävt upp buskar osv, men jag har inte helt gett upp hoppet med det heller. Så det ser ljust ut, måste bara försöka hitta balansen igen - helt enkelt ta det lugnt tills det känns som om jag orkar lite mera igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp! Inte är alla småbarnsmammor "unga", jag fyller snart 40 och har ju min lille J på 1 år (och E på 9 år)! Här hos oss verkade de litet äldre mammorna inte bry sig så mycket om mamma-barn träffarna, de träffar jag varit på har det bara varit de yngre mammarna. Kanske man inte ids gå om man redan har flere barn från förr?

Jag var till Stockholm och sprang Tjejmilen i söndags, och orkade springa hela milen!!! Är ganska stolt och nöjd, med tanke på att i april orkade jag springa knappt en kilometer i ett sträck....så på med skorna och ut nu bara :)!

hälsar Britt-Mari

Jemayá sa...

Hej Britt-Mari!Jaa, synd att du inte bor här!!! Det finns några i min ålder med småbarn här, men ena jobbar och andra har fast hur många barn, så det är svårt att hitta tid att umgås. Grattis till tjejmilen!! Vad duktig du är! Jag var faktiskt på länk nr 2 i förrgår :), orkade lite, lite längre denna gång!

Jemayá sa...

Ännu B-M: jaa, och så är det förstås så att det inte finns någon automatik, vissa människor känns som ens bästisar direkt, till andra får man bara ett "formellt" förhållande - oberoende av ålder eller barn i samma ålder - så är det.