lördag 20 oktober 2007

Spaaaah!

Äntligen har jag mitt badkar! I kväll var baddebuten, satt perfekt, är nämligen rätt krasslig och trött, det var skönt att sänka mina ömma muskler ner i varmt vatten med isländsk badolja i :). Förra veckan kändes som veckan då nästan allt hände, lokaltv började, likaså intervjuer för personaltidningen, så fick jag gäster och så blev jag själv förkyld, med fredagen som "tjock i huvudet/hängig/trött/deppad". I dag var dessutom K-by dag för D igen, men det gick bra för mig tack vare Finnrexin. Liten panik har jag inombords, som nu just vaggats till ro - det var nämligen meningen att jag skulle skriva två artiklar i fredags, men det var jag alldeles för trött för. Så i morgon gäller det - föreläsningen på måndag ska förberedas och artiklar skrivas, det blir mycket video för stackars D. Och jag har inget alternativ, det blir troligen finnrexin igen, om inte badet i kväll har gjort susen :).
ps. digiapparaten är också installerad (tack Katri för bra anvisningar - du borde tipsa Siemens också!!), men inte tillsammans med videon, märkte att jag behöver köpa sådär femtioelva sladdar för att få det att funka, så har kopplat in den till min tv på vinden (där det inte var så viktigt med den än :(, men annars hade jag inte alls kunnat se lokaltv...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Voi, vad skönt SPA-rum du har ordnat åt dig. Ser mycket inbjudande ut. Jag tror inte att du längre har behov av någon digibox..:) Det skulle inte jag ha.

Anonym sa...

Hej, oj guuu va skönt o fint det ser ut. Grattis!!!! krya på dej! kram Katri

Annika sa...

Det där ser verkligen urmysigt ut...NJUUUT!!!!
Skulle också vilja sjunka ner i det karet nu...Aaahhh!!
Skönt att det ordnade sig med digin!

Anonym sa...

Härligt! vi väntar också på vårt badkar, det är betalt och levererat men väntar på skjuts från sverige till jakobstad. Sen ska det badas. Ååååhhh!

Anonym sa...

Vad har hon månne i glaset på bordet bredvid badet?? :)
Ser ju relaxing ut det där. Ha d bra!
Nina

Jemayá sa...

Christina: jag skulle ju bli ett russin om jag skulle ligga varje kväll i badet :) fast digiboxen kommer nog bara till använding de gånger jag ska kolla in ny-tv, tycker bara det är besvärligt annars.

Katri: du vet vad om väntar dig nästa vecka :)

Annika: jag tror detta rum blir vårt "varva ner efter veckan"-ställe. D och jag badade tillsammans igår kväll - jag först medan han tittade på mumin, sen hämtade jag honom och han fick testa badet för första gången. Han var ganska imponerad av storleken på sitt badkar :)

Malin: grattis - bra investering ;)!

Nina: tyvärr inte champagne...men lite vin passar nog också bra ;)