torsdag 3 januari 2008

hmmmm

Jag kan inte påstå att året börjat riktigt bra...hittills har jag hunnit med en ordentlig huvudvärk den första kvällen (och inte ens efter en massa festande - tog ett glas rött vin mitt i natten kvällen före!), "orolig" mage hela nästa dag + söndrig kamera. Blev helt paff när jag skulle fota D som fick en fin bok på posten och kameran plötsligt inte funkade - "err" sade den. Kunde inte förstå hur det var möjligt, men när jag tänkte tillbaka insåg jag vad som hade hänt. Kvällen innan hade D kommit kånkande på min stora kamera - jag berömde honom för att han bar den så bra....men då just tänkte jag inte på att jag hade lämnat den på bordet och D hade tagit den därifrån. Troligen med en duns i golvet, innan han sen lyft upp den och burit den till mig i andra rummet :(. Så nu blir det troligen att skicka iväg den på reparation, garantin är inte heller mera i kraft. Som tur är har jag ännu min lilla kamera, annars skulle jag vara jätteledsen. Snart får jag ju gäster och sen ska jag själv resa - det skulle ju vara katastrof att inte kunna fotografera!!

Har ändå försökt hålla mig i min positiva sinnesstämning - något bra ska väl detta också leda till. Ett litet stygn av skuld känner jag också - fast jag tycker om att fota med kameran, gillar jag inte dess tyngd och storlek. Ryms inte i fickan så man kan rycka fram den snabbt då det behövs - kanske det är därför den gick sönder, dåliga vibor av mig :(.

Lite överraskad är jag över att jag mått lite dåligt, vet inte riktigt vad det berodde på. Har ju sysslat med affirmationer där bl.a. "jag är frisk" har ingått...men kanske det är gamla grejer som ännu skulle ut....Annars har jag huvudet fullt med renoveringsfunderingar. På måndag börjar vår spis muras och tittar redan på barnkammartapeter också. I dag gjorde jag en intervju för lokaltv - det enda jobb jag har planerat göra i januari. Tur det, nu då ett arbetsverktyg är ur bruk. Igen en gång kändes intervjun inte som "jobb", som "bonus" fick jag hålla i en liten fyra-månaders baby! Härligt! Känns som evigheter sen D var så liten.

I kväll ska jag se "The Secret" - äntligen. Blir skoj att se den med likasinnade, D tar jag igen en gång till grannen :).

5 kommentarer:

Anonym sa...

He gaar magafari...kankske därav "orolig mage". Christina

Anonym sa...

Hurdana försäkringar har nì? Kanske dags att kolla upp. Har du någo försäkring ifall D eller du själv råkar "söndra" nåt hemma eller hos nån annan?
Betr energier så undrar jag om inte nåt kosmiskt är på gång, har fr flere håll hört att "privata"energin varit / är låg, själv har jag lidit av det hela veckan trots ihärdiga försök att skapa positiva tankar o vibor - ei jaksa. suck! kram K

Anonym sa...

God fortsättning på det nya året!
ö
susanne

Annika sa...

Trist med kameran. Hoppas det inte blir alltför dyrt att laga.
Har en granne som är väldigt insatt i "the secret"...

Jemayá sa...

Christina: just så, jag tycks vara en riktig magafari och flunssa-magnet i år!

Katri: jag har faktiskt kameraförsäkring, ringde dem och kollade - ingen skillnad vem som söndrar den! Nu måste jag bara få den på reparation! Hoppas dina vibor hämtat sig - jag är helt uppslukad av spisen nu just, effektivt som energihöjare ;)

Tack detsamma Susanne!

Annika: som jag skrev till Katri, så borde det inte bli så dyrt, tack vare försäkringen. The Secret var ok (boken av Barbara Berger jag läste var mera inspirerande), men det var skönt att sitta och prata efteråt :). Hinner inte läsa bloggar dessa dagar - hoppas du inte skriver sååååå mycket :)