söndag 6 januari 2008

Spis på gång!

Tänkte bara ge ett livstecken av mig - muraren började jobbet med spisen redan i lördags, så det är fullt upp med att bära tegelstenar (rullatorn är en fantastisk uppfinning, jättebra att transportera tegelstenarna med!!). Annars också är julstämningen bortspolad med byggnadskaoset som råder. Själv har jag huvudet fullt med renoveringsplaner, t.o.m. lite svårt att sova pga ivern :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för sorters spis du håller på med.Har jag missat något?? Christina

Annika sa...

Kul med ivern, och julen är ju slut iallafall så låt den "spolas bort" :-)
Bra att rullatorn kan komma till användning på det sättet också!!

Anonym sa...

Kom ihåg att tänka på hur du lyfter och bär så du inte överanstränger ryggen! Roligt är det ju annars att få planera och fundera på hur man vill ha det! Lycka till med "stylandet"!

Marianne

Jemayá sa...

Christina: det är faktiskt er spis som gav mig inspirationen! Vi slängde ut "vedahellån" och murar nu en ordentlig spis på samma ställe.

Annika: jo den är faktiskt en "tusenkonstnär" :)

Marianne: tack vad du är snäll som tänker på min rygg! Den verkar nog orka, men som vanligt börjar jag få problem med domnande händer...armarna/nacken är min svaga punkt, under slutet av graviditeten kunde jag inte göra just något utan att händerna värkte. Tur att jag inte bloggade då ännu, kunde inte ens skriva på datorn (fasansfull tanke nu!!)