torsdag 26 januari 2012

Går bra!

Två nätter av nya tider! Första natten i egna rummet gick riktigt bra, när han väl somnat. Först kom han in för att klaga på att katten inte kommit i sängen (nä, för den låg i min säng...man kan ju inte bestämma över katter :(. Senare då vi redan sovit en stund, kom han för att säga att nu kom katten dit.  Fast det kom han inte ihåg på morgonen! Jag hade stängt dörren så katterna inte kommer in till mig, fast jag skulle ha velat ha den öppen för att höra om D gråter eller nåt, men det var hans order! Det kändes helt otroligt på morgonen då jag vaknade och insåg att han sovit hur bra som helst, trots sin nya förkylning.

Andra natten blev inte så bra, 2-tiden kom han in och sa att han blev så rädd då kudden ramlade i golvet...Han fick ligga med mig en stund, sen förde jag honom tillbaka, men det tog inte länge förrän han var tillbaka "jag är så rädd". Lät honom dela täcke med mig, med följden att han somnade, men inte jag. Tills sist bar jag honom till hans rum (20+ kilo......). Han sov vidare, jag somnade inte förrän vid 6, och då kunde jag inte sova mer än en knapp timme. Jag undrar om det faktum att jag inte kunde somna kan ha haft att göra med solstormen...brukar ju reagera på fullmåne också. Och jag har inte varit speciellt trött idag, först sent på eftermiddagen. En god sak med vakandet var att jag fick inspiration att göra något med flera foton :), det var nära att jag skulle ha gått ner och börjat jobba.

D har varit så ivrig över sin "nya säng" att han tillbringat mycket tid där annars också. Det var inget problem att få honom i säng igår :). Efter att jag hämtat honom från dagis idag försvann han i ett huj på vinden. Det blev förstås också bättre av att jag hittade en Bamse-cd igår kväll och nu kan han ligga i sängen och lyssna till berättelsen. Nu frågar han också glatt när vi ska gå och sova. Hurra! 

2 kommentarer:

Emmama sa...

Jaa, dessa söta barn som inte alltid vill sova själva.. :) Hoppas snart han är i en bra rutin och det är han säkert. KRAM.

Jemayá sa...

Hej!! Det har nu varit fem nätter - av dem har två varit perfekta, men jag är säker på att detta kommer att vara bestående (hurraa igen :). Kraam!