söndag 23 december 2007

Dan före...

Välkommet besök på förmiddagen - fadder Sonja med flickorna och Serena. Nästan så jag kunde tänka mig att skaffa hund, vilken underbart snäll, vänlig och vacker hund!!! Men att få D och hund på samma foto....D är nu just precis som katterna var förr. Rusar fram till kameran med detsamma.





Julgranen dök upp vid lunchen (tack Ralf, what would I do without you!!)- det var otroligt spännande för D (kanske det faktum att den kom på traktorkärran var ännu mera spännande). När han vaknar efter sin tupplur blir det skoj (kanske...), då ska granen kläs! Ds mössa ser lite konstig ut - det finns reflex i den!







Fick en glad överraskning i dag - min ena orkidé har valt att slå ut lagom till jul!















När jag skulle ut och fota snön undrade jag vad som fanns i tofflorna...hos oss är det mössens julafton varje natt. Allt som lämnas framme används som förvaringsplats för solrosfrön :(. Ja suck, bara vi överlever denna vinter, så blir det svårare tider för mössen nästa vinter, då vi hoppeligen har två alerta mössfångare i huset :).










We got a tiny bit of snow today after all!!!














3 kommentarer:

Annika sa...

Men vilka FINA bilder. Dom två sista bilderna med lyktan och slingan är helt underbara!! Och lite snö har ni fått också, härligt!! Hoppas den får ligga kvar.
FIN gran!!
God Jul!!! Kram!!!

Anonym sa...

Jag blev så glad igår när jag tittade på okide´n som jag fick av dej förra året- den har också bestämt sig för att börja blomma. Åtminstone har den sänt ut en blomstängel:) och fått många nya blad under året.(Det är inte många blommor som trivs i min skötsel, så därför känns det extra kul). Chrisina

Anonym sa...

Vad gulligt med små muspicknickbilder!

Ha en fin jul nu!