lördag 8 december 2007

Snörvel 4

I kväll hade jag stegring igen. Tänker pröva på en medicinering, som jag vet att några bekanta sysslar med - cognac. Är jag inte bättre till måndag, får jag nog börja söka mig till läkare, jag orkar ju inte fortsätta på detta vis. Det blir en ond cirkel - då jag inte är i skick, blir jag jättetrött av de vanliga rutinerna som ska göras, men blir inte bättre av att vara tvungen att göra dem, dvs sjuk igen. Börjar riktigt se fram emot att D är borta hela dagen, nu just skulle jag inget hellre vilja än att få ligga i sängen några dagar! (obs - flaskan på bilden är en miniatyr sådan, glaset ett snapsglas. Tänkte inte svälja ett mjölkglas, fast det kanske skulle behövas för att ta kol på alla bobbor i kroppen).
D somnade faktiskt redan 21.45, efter bara cirka en halvtimmes oroligt sprättande hit och dit. Därför passar jag på att skriva nu, då jag äntligen har lite tid för det!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas kuren hjälper :) Verkligen inte skoj med förkylningar som kommer igen och igen, tack och lov har jag klarat mig. F har däremot gått hela hösten med hosta, till sist fick han antibiotika för lunginflammation och nu mår han bättre. Julmarknaderna har jag hittills bara drömt om i år, fokus har legat på renoveringen och Nu i natt sover vi första natten hemma! V har just somnat och jag skall kila ner och hänga tvätt och ställa in i köksskåpen. Allt är en enda röra, men otroligt härligt! Sänder bilder när vi fått lite i ordning! Krya på dig och allt gott!

Annika sa...

Krya på dig! Feel better!
Trist att känna sig sådär halvseg.
Förmodligen är det väl just vila du behöver.
Kram!

Anonym sa...

Suuuuuuuuuuuuure it is only a miniature bottle and that a snaps glass ;-) Just funnin' with you.

Anonym sa...

Hej! Krya på dig! Det är nog bäst att besöka en läkare om det inte ger sig, inte bra att gå och vara halvrisig och bara bli tröttare och tröttare. Fast kanske huskuren hjälper, än bättre lär det vara om konjaken är varm! Ta hand om er hälsar trollet och mamman.

Trollmamman

Jemayá sa...

Ulrika: vad härligt att ni fått flytta in!!! Grattis!!

Tack Annika! Har som tur är kunnat sova när D sovit denna vecka, så kanske, kanske detta är sista flunsan för i år...nej, i vinter!!!

Matt: think I would´ve needed a big bottle to kill all the germs in my body!!! Unfortunately a small glass (IT WAS A SMALL ONE!!) wasn't enough :)

Trollmamman: det är nog bara vila som hjälper, läkaren kan ju inget göra mot virus. Men som sagt, jag är hoppfull för framtiden - vi går mot ljusare tider ;)