tisdag 26 januari 2010

Hemklippning


Otoligt skönt - en frisörstuderande kom hem för att klippa håret på både mormor och son.

Vink: Och om det finns någon som läser bloggen mera, trots att jag inte mera skriver så ofta - så uppskattas kommentarer fortsättningsvis...!!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken stor liten tuffing! D har vuxit igen. Superbra idé att ta frissa på hembesök. Huu va det är kallt, hoppas ni har pannan i skick o tillräckligt med ved. Vår panna zippa igen, nån del som frusit. Men fick somtur snabbt hjälp. Kram K.

Saltistjejen sa...

Å vad söt han är lille D!!! En riktig liten charmör ser han ut som. med glimten i ögat.
Jag läser din blogg regelbunder Jémaya! Men ibland finns bara inte tid eller ork till att kommentera. Ledsen för det. men jag försöker eftersom jag vet hur glad man blir av kommentarer.
Jag hade gärna haft en frisör som kom hem hit och klippte mig! tänk vad bra! :-)
Stor kram!!

Anonym sa...

hej, läser din blogg regelbundet, men nu är det så superbråttom på jobbet så jag hinner inte kommentera så ofta. Ännu tre veckor full-super-speed och sen lugnar det sig... Can't wait.. Kram Kiika

Matildas fikarum sa...

Jag är kvar! :)

Anna, Fair and True sa...

Vilka miner! Och vad tur att han satt still! Hur blev du då?

Annika sa...

Nog finns vi här!
Hej!
Perfekt med en frisörstudent. Från vasa yrkesskola? Där gick min mamma också och utbildade sig till frisör in the golden fifties...
kram!

Jemayá sa...

Katri: jo, han är nog mer och mer "stora pojken"...och håret växer :). Orkade inte själv ta upp kampen med honom - det har inte varit populärt med klippning - och då mamma också behövde, fick jag tipset om denna flicka, som också skött D för några år sedan! Himla praktiskt! Veden börjar sina....men nu har vi i allafall olja att elda med. Åh, då det skulle vara april redan!!! kram!

Saltis: jag förstår så väl - och du brukar nog ändå kommentera så ofta så att jag vet att du är med, tusen tack för det!! Blev bara så deppad över "0" och "2" kommentarer - varav en mitt svar, man bloggar ju inte bara åt sig själv. Å andra sidan märker jag ju att man borde skriva ofta för att folk skulle minnas en. Tyvärr kan jag inte det mera - och jag vill inte heller att bloggen ska bli ett "måste", då kan man ju lika gärna sluta. Och det vill jag inte heller! Men är glad att ha några "trogna". Stor kram, vi kämpar vidare :).

Kiika: tack i varje fall för att du tog dig tid föra tt skriva - förstår så väl att tid inte finns. Håll ut, styrkekram!!!

Matilda: glad to hear that :)

Anna: jo, det gick jättebra, efter mycket "uppvärmning" - prat om det i några dagar på förhand + att Nina hade med sig ett litet spel till honom :). Jag blev inte klippt, mormors och sonens tur denna gång (jag var på jullovet :).

Annika: det blev som jag gissade - de som annars också med jämna mellanrum hör av sig, skriver nu också. Kram till dig som ännu också hänger med :)!!! Jo, hon går i Vasa :). Varm kram!

Anonym sa...

Hallå! Läser nog, men tiden vill int riktigt räcka till till att kommentera. Har ju två grabbar numera att hålla koll på...
D ser så tuff ut i sin nya frisyr, Trollet klipps ju av sin gamlamommo ! och det går för det mesta bra, i går frågade han t.o.m. när han ska och klippa sig.
Sköt om er!

bloggen.fi/trollmamman

Malin sa...

Det är ett tag sen jag har läst nu, men det är alltid roligt att komma tillbaka hit och se vad ni pysslar med! Sköt om dig!

Jemayá sa...

Trollmamman: jag såg nyss att ni fått familjetillökning, men har inte hunnit in på bloggen. GRATTIS!

Malin: Tack - det gick inte att komma in på din sida, så jag vet inte riktigt vem du är!