onsdag 4 juli 2007

I love summer

D's first day on the beach












Tusen tack till Barbro för härliga foton!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Very nice pictures, indeed! That one in the lower right is and will be a classic. I bet it could win some kind of competition for sure! I am wondering, is this the same beach you took us to when Niki was just a little guy?

Anonym sa...

Thanks for sharing. Man börjar automatiskt le, då man ser er.
Kram Katri

Annika sa...

Vad fint!!!! Och att ni har beach-väder och allt! I sthlm är det rätt kallt och blåsigt för tillfället. Blir nog bra när man kommer till Österbotten :-)))
Underbara bilder!!! Fotona andas sommar och glädje!
Kram!!!

Anonym sa...

Vilken playa!!! finns den i Jeppo?
Ha en härlig sommar och njut av ledigheten! Carina

Jemayá sa...

Matt: probably, this is the one I've always gone to. Looked through some albums and found a picture of you, Tiina and Niki in Nykarleby!

Ni andra :): Tack! jaa, vi har en riktigt playa i Jeppo - sandtagen vid Gunnars, där har jag simmat sen jag var en liten flicka! Nu är de större och bättre än då. Härligt att introducera lillen till dem också - han stortrivdes, ville inte alls upp fast hakan darrade av köld, då solen gick i moln och det började åska!

Annika: tyvärr fick vi idag (fredag) stockholmsvädret hit :(. Men det behövs ju lite regn, kanske det är fint i morgon igen.

Anonym sa...

Hej Ulla! Jag läser nog din blogg fortfarande - trots att det blir lite glest mellan besöken p.g.a att det är sommar och trädgård ;-)!
Vilka fantastiskt härliga sommarbilder!! Jag tycker D liknar dig väldigt mycket på bilden där han sitter bredvid filten! Jag önskar er en fin fortsättning på sommaren!

Anonym sa...

Härliga bilder! Hoppas ni får en skön fortsättning på sommaren!

Anonym sa...

Oh vilka underbara badbilder, man ser riktigt hur D njuter!

Trollmamman

Jemayá sa...

Marianne - jag förstår att det inte blir så mycket blogg, det blir det ju inte heller för mig :). Men man kan ju säga mycket med foton! Jag blir så glad varje gång någon säger att han liknar mig :)

Tack det samma, fifi!!

Trollmamman: jo, det blev protester då vi skulle upp och tyvärr har det inte varit badväder sen dess :(. Kanske vi ses under Jakobsdagarna? I varje fall ska vi och lyssna på JUO konsert på lökväll!