onsdag 9 april 2008

Lanttis

Så kan det gå när man sällan är till stan. Var på ett möte till Jstad i dag, och fann denna trevliga hälsning på vindrutan, när jag kom tillbaka till bilen...hade inte haft den minsta lilla tanke på någon parkeringsbricka. Jag tror faktiskt att jag inte varit in till Jstads centrum än i år (nog hälsat på väninna just utanför), så denna lilla detalj hade helt suddats ur mitt minne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch och fy för parkeringsböter. Dem betalar man fort och försöker sedan glömma bort alltihop.

Annika sa...

Fy sjutton, Ulla. INGET kul...
Brukar ju inte vara billigt heller, precis. Suck!!

Anonym sa...

så tråkigt att Du fick lappen, jag betalar också så snabbt som möjligt helst samma dag och sen vill jag glömma saken. Det är nog snart två år sen sist i Tammerfors som jag fick lappen kanske det var då
35 € då onödigt,,,

En tid sen jag tittat in i Din blogg. Mvh. Henrik

Jemayá sa...

Jag tog det faktiskt ganska lugnt denna gång, för att det klart och tydligt var egen dumhet. Andra gånger när man t.ex. parkerat någonstans, där man inte skulle få, men trott det är ok och sen fått böter, har det kännts värre...eller som i Åbo en gång, när jag lyckades få böter tre gånger på en dag :(. Först skulle jag snabbt in till en affär, och parkerade på busshållplatsen (snabb lapplisa, satt hon månne i busken...?), sen förde jag bilen snällt till parkering, men dröjde för länge..och på kvällen hände det med parkering på fel plats :(.