onsdag 28 oktober 2009

November

Närmare, närmare...
obevekligen tar den över
sprider sig i mitt sinne, min själ
tränger ut glädjen, hoppfullheten, optimismen

sprider

ensamhet
självömkan
längtan bort
mörker

November

8 kommentarer:

Henrik sa...

stress,
ensamhet
självömkan

Goda vänner kan vara ett sätt mot självömkan
Men Du är stark nog att inte göra det - självömkan
Kram! ! !

Matildas fikarum sa...

Kom hit! Här lyser solen och vattnet i havet börjar bli varmt.

Taina sa...

Då borde du vara här. Inget mörker här inte eftersom julpynt är framme på alla affärer och DET lyser upp. Själv blir jag bara hispig för att jag vet att snart är det jul och min son kommer hit då!!!! Jippiiiiiii!

En STOR och VARM kram till dig från mig :D

Jemayá sa...

Henrik: jag tycker jättesynd om mig själv, för jag har så få vänner som vill göra något med mig - då jag har möjlighet till det! Hade hoppats på något trevligt att se fram emot i november - men hittills har jag inte lyckats boka in någonting alls. Jag är fed up på att vara stark hela tiden!!!!

Matilda:JA, JA - skickar du biljetten :)?

Taina: lyckliga du som har familj, vänner och liv runt dig! Har ingeting att ta fasta på i vinter, känns hemskt att traggla sig ensam igenom en hel köldperiod ännu ett år. Kramen värmer i alla fall :) - *en mycket deppad Ulla*

Annika sa...

Åh, jag förstår...
Det är ju så osannolikt mörkt i Österbotten på vintern. Jag vet att jag alltid reagerat starkt på det då vi firat jul och sportlov i Närpes, och det är ju ändå en bit söderut från dig. Mörkt till 10 i dec, och sen dalar solen (om den ens synts till) vid 14...
Klart det är lite tungt...
Men jag hoppas ändå att du fixar ljus i form av många lampor, mysbelysning, levande ljus plus en massa julpynt sen då det blir dags för det.
Hoppas också att du har en hel massa vänner att vara med.
Efter mörket kommer ljuset! men jag vet att dröjer ganska länge där du bor...
Stor varmt kram!!

Unknown sa...

Fram med jullamporna! I Österbotten har ni mera frost/snö, här i Nyland klampar vi omkring i gyttja fram till nyår:( Längtar till Österbotten... Hoppas du piggnar till snabbt!
Kram, Isabella

Jemayá sa...

Annika: jag vet faktiskt inte riktigt själv vad jag har för "fel", är det höstdepression, eller något annat, men har känt mig ur spår egentligen helt utan orsak. Egentligen borde jag inte skylla på årstiden - solen har faktiskt visat sig de senaste dagarna. Kanske det bara är det att jag äntligen skulle ha mera tid och energi för att träffa och ha kontakt med andra, men ingen är "van" med att jag igen "finns" och är upptagna med sitt. Har i varje fall känt mig jätteensam denna vecka, utan vänkontakter. Lite bättre i kväll, då jag "hittade" en person som ville prata med mig och dela med sig av egna erfarenheter. mera sådant :). Varm kram till dig!

Isabella: vädret har faktiskt varit riktigt bra, jag har kunnat cykla till dagis och solen har visat sig - ändå har jag varit jättedeppad. Inte logiskt, men vad gör man?! Bäst är att försöka hålla sig upptagen, ensam med mig själv blir jag bara nere, fast jag hoppas också det var en fas, som hoppeligen nu börjar vara över....kram till dig med :)

Livet på Citronodlingen sa...

Hej!
Nu tipsar jag om en tävling igen, men den här gången inte inne hos mig utan hos http://www.ingelalala.se/?p=1981 Man kan vinna 3 härliga produkter från http://www.butikcitronodlingen.
Tipsa i din blogg eller via email till 3 vänner.

Vänliga hälsningar,
Helena