onsdag 5 september 2007

Det blir nog bra

Med risk för mycket folk i fähuset, kan jag härmed avslöja att regnbågen slutar just där - i vårt fähus. Jag har nu börjat smått röja upp i uthuset, för att om möjligt själv lägga vantarna på guldet, men om någon vill komma och hjälpa till att röja, kan jag tänka mig att dela med mig av bytet.....:)

Det är nog lustigt hur vissa dagar lite hakar upp sig hela tiden - var fast besluten igår att fara på jumppa, som skulle börja då. Blev helt rosenrasande då jag sent omsider skulle iväg och inte hittade bilnyckeln någonstans. Inte var den i bilen (dit jag ofta glömmer den på kvällarna), inte i väskan jag hade på dagen, och inte i jackfickan. Inte heller hade jag slängt den på diskbordet. Men just då jag höll på att spricka upp, kom jag att kolla på nyckelkroken...ehheh, där hängde den ju. Rivstart iväg - men väl framme fanns inga andra bilar, bara en lapp att jumppan börjar först om en vecka. Sällan har man känt sig så ballongaktig - pyste ihop till lite mindre storlek, men eftersom alla var inställda på att mamma skulle motionera, så for jag på länk nr 3 i höst. Det ni. Kondisen stiger så det knakar :). På kvällen skrev jag fler inlägg än det om vardagsglimtarna här på bloggen, men plötsligt meddelade datorn att det var dags att gå och lägga sig - eller nåja, internet hade gett upp av sig själv, så det fanns inget annat att göra.

I dag började mamma-barn på församlingen. Nu är tiden rätt för oss. D travade iväg till alla leksaker och satte sig bland alla barnen, utan en blick på mig, det var bara någon gång under de två timmarna han lite noterade att mamma ju också fanns på plats! Känns jättebra nu, han kommer att få ut massa av träffarna en gång i veckan.

Har börjat fundera på vad jag ska göra när jag blir stor. Frilansandet är annars skoj, men så osäkert. Nu verkar det också som om det kommer att finnas mindre och mindre möjligheter för mig att få in mina artiklar (ringde JT igår om en artikel jag kunde ha skrivit, men de tyckte de ville skriva själv...varsågod då för tipset :( - skrivklåda har jag, synd bara att jag inte lyckas få smör på brödet med bloggskrivande! Så senast om cirka två år borde jag ha hittat något lite mera regelbundet och säkert, kanske ett halvdagsjobb. Får skicka ut önskningen i universum och se vad som händer! Hittills har jag alltid hittat jobb då det behövts, så månne det inte ska ordna sig i framtiden också.

Inga kommentarer: