onsdag 26 september 2007

Drömtydning

Jag vet att om man drömmer samma dröm om och om igen så finns där ett starkt budskap bakom. Jag drömmer inte exakt samma dröm, men temat och känslan är samma och jag har drömt det åtminstone fyra gånger under...ja, de senaste månaderna. Tänkte be er om hjälp, för jag förstår inte riktigt vad det handlar om, jag har några teorier, men tänkte att jag hör vad ni har att föreslå först, vill inte styra. So here goes:

Det centrala är alltid att jag ska packa. Oftast har det handlat om att jag ska flytta. Det handlar inte alls om möbler, men kläder. Känslan som finns i det hela är igen "ahdistus", tryckande känsla av att jag inte hinner i tid, flyget går och jag hittar inte ens alla kläder, som jag vet finns i något skåp. Förra natten var det som något närmast likt en skola och jag hittade inte rummet jag hade haft, så jag kunde inte tömma skåpet. En annan gång kommer jag ihåg att det fanns så otroligt många skåp att tömma att jag visste att jag aldrig kommer att hinna. Det är inte en mardröm, men stress känner jag. Vad tror ni det handlar om?!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Länge sedan jag läst, har ju börjat jobba :-/....skrev en kommentar igår ganska långt ner.

Drömmar är jag dålig på att tyda, jag vet att jag är alltför fast i naturvetenskap/teknik och styrd i mina tankebanor för att låta mina tankar och associationer flöda fritt och kanske få fram nåt budskap. (Jag är helt enkelt en sån person vars vänstra hjärnhalva antagligen är hälften mindre än den högra, tyvärr :()

Men detta om att du vet att kläderna finns, men inte var - kan det vara så att det finns i ditt liv nåt du vet att du borde göra, men du vet inte hur du skall börja, hittar inte tråden liksom? Eller nåt....

hälsar Britt-Mari

Anonym sa...

hej, eller kanske det är att det att du undermedvetet skulle vilja röra på dig igen, åka nånstans, men att det pga din nuvarande livssituation inte är möjligt. Nåt som du inte kan påverka hindrar dig... vet inte. häls. amatör-drömtydaren Kiika

Anonym sa...

Det betyder att du borde komma och städa mina klädkåp. Dom är så roddiga så det är inte konstigat att du får "ahdistus". Här finns hundratals strumpor men ingen har "maka". Suck!

Anonym sa...

Klädskåp ska det vara!

Annika sa...

Det handlar säkert om stress. Min vanligaste dröm är att jag ska slå ett nummer på en telefon och jag kan inte hitta rätt siffror. Sifforna finns inte, eller så ser dom helt annorlunda ut. Hatar den drömmen. Innan jag ska resa brukar jag drömma flygstress drömmar, inte kul det heller.

Usch, jag är inte bra på att tyda drömmar.

Anonym sa...

Jag är också dålig på att tyda drömmar men jag kan berätta om en dröm jag hade före skilsmässan från mitt ex ens var på tapeten.Jag drömde att vi var ut och körde motorcykel, min man körde och jag och våra två barn satt i en sidovagn.(Vi ägde ingen mc irl.)
Vi körde i diket, varenda gång, jag drömde nämligen den här drömmen flera ggr, och hur jag än försökte ändra på utgången så gick det inte, ner i diket for vi! På nåt vis, kändes det som det var en fingervisning vart vi var påväg redan då. MM

Jemayá sa...

TAck för förslagen, hoppades att någon skulle komma med någon ny vinkling som jag inte själv tänkt på - och det gjorde ni (speciellt Christina, jag måste vara medial :)!

Tror jag skrivet ett helt inlägg om mina teorier...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.