onsdag 11 juni 2008

Lågtryck?

Oj vad jag har varit trött och ryggradslös dessa dagar. Vi fick ju äntligen regn denna vecka, i dag har det hållit upp, men det har varit rätt svalt. Jag har varit superslö, långsam som bara den och fått tvinga mig att göra ens det absolut nödvändiga. I går bestämde sig D för att inte sova alls på dagen - jag bävar för när det ska bli en vana. Då blir det ännu mera pusslande för mig för att få tid att jobba, sköta saker och ting eller bara vila. Eftersom jag var på ett möte i går kväll (och drack kaffe där, min tönt - kunde ju inte sova förrän sent) var han hos grannen och hade slocknat 9 - men vaknade pigg som en mört redan före 7. I dag var det sen inget problem med att få honom att sova - och jag tog också en tupplur, men har ändå varit jättetrött och slö.

För att det nu inte bara ska vara lågtryck över hela detta inlägg ska jag avslöja en sak - jag har date på lördag :). D ska ju till sin pappa igen och efter det ska jag fara och kolla in en finlandssvensk, som jag smått mailat med den senaste veckan. Hade inte tänkt avslöja något på förhand, eftersom jag inte tror att det leder till något, men något ska jag ju ha att komma med en slö dag :). Han tycker inte om att skriva (redan det....) och jag vill inte tala i telefon, så jag vet egentligen väldigt lite om honom, men jag lär väl ska få veta mera på lördan. Har i allafall fått intrycket att han kan vara rätt typisk österbottning - dialekttalande och pratsam, så jag tror det kan bli helt kul. Roligt i allafall att annonsen ledde till någon sorts kontakt!

1 kommentar:

Annika sa...

ÅH vad kul att du har en date!!! Men en finlandssvensk kille också...yes! Ser fram emot rapport om hur det går med österbottningen, hihi!!

Vissa dagar är ju bara sådär slöa och trista...
Jag kan också vara sådär knäpp och vräka i mig kaffe fastän jag inte borde. OCH varför tål man inte koffein längre? DET var ju aldrig ngt problem när man var yngre...