torsdag 17 februari 2011

Help me choose!

Jag har tänkt delta i en fototävling med temat
"barn och djur" Det ska vara 10 foton och jag har svårt att bestämma mig
för vilka jag ska välja...vilka två skulle ni välja bort...? ( och o vad det har varit kul att se foton på D som bebis :)










7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilka fina foton!
Jag skulle om jag ska välja bort två stycken ta bort den andra då D va bebis och man ser kattens ansikte i förgrunden. Mest för att jag tycker den andra bebisbilden är bättre. Mer närbild på D och man ser att han verkigen interagerar med katten där.
Sedan skule jag nog ta bort den femte bilden då kaninerna är i bur. Mest för att jag tycker de andra bilderna visar mer på interaktion av något slag mellan barnen och djuren och/eller för att de är bättre rent bildmässigt.
:-)
Lycka till!
Kram!

heffamamman sa...

Jag skulle rösta som Saltis ovan tror jag. Åtminstone vad gäller kattbilden. Men sen är det svårt för alla bilderna är fina. :)

Victoria sa...

Håller med! Skulle välja bort den andra bilen (med katten i förgrunden), men sedan blir det svårare. Men kanske bilden med D och V(?) och kaninburen... Den första bilden är för övrigt en stor favorit!! Men alla är fina och D är såå söt!!

Unknown sa...

Håller med tjejerna ovan. Min absoluta favorit är den med svarta katten på stranden!
Du frågade efter mina undervisningsämnen: kemi och biologi:)

Anonym sa...

Underbara foton, kan inte låta bli att le när jag ser dem!! Det enda jag skulle kunna välja bort är bilden till vänster i andra raden uppifrån, där D är baby och katten på väg framåt och bort ur bilden. katten tycks inte vara så jätteglad över den söta pojken :). Kallt är det här också, -27 idag på förmiddagen - alldeles onödigt kallt. Var i Zürich i början av veckan och på måndag var där alldeles underbart, solsken, ca +10grader varmt - helt klart vår i luften. Sen chockbehandling när jag kom hem inatt till -30.... Men, men det blir nog snart vår här också :). Ha det bra. Kram Kiika

StrandMamman sa...

Den med "arga katten" kan du ta bort, men röstar för att Strandhunden får vara kvar! :))))

Kram!

Jemayá sa...

Tack till alla!! Totte - han med D som bebis, var allt annat än en arg katt, men jag förstår att det som jag ser som hans "vad har du där för konstigt" -min, tolkar andra som arg :(. tur jag frågade, för jag tycker själv om deras miner! skickade in till mega..vad det nu heter (om någon annan också vill delta - ni vet gratistidningen från Vasa) och tog bort den och kaninburen och D i pulkan (blev 11 annars :).