måndag 23 mars 2009

Come spring!!


Tack vare Heffamamman hittade jag äntligen en länk till ett program som kan göra collage - bara 4 bilder i ett gratis, men bättre det än ingenting. Testade lite snabbt, fick inte mera ändrat fotona som jag hade tänkt det, men tänkte att jag ser hur det blir att sätta det hit på bloggen. Lite vårfiilis får man väl ändå :)?

D spydde i natt igen, tack och lov hann jag med pottan under, så inte blåbärssoppan hamnade i sängen. Jag tycker inte den verkar vara bra för magen (köpt sådan), han har spytt upp den varje gång jag gett av den. I dag släpade jag mig själv till butiken med D, som var urlycklig att få fara till butiken: "mennä egga" = fara och köpa ägg, dvs Kinder ägg, det brukar jag låta honom få :). Själv är jag helt urlakad igen en gång. Tack och lov har jag lugn start på veckan, på onsdag ska jag på kurs och på torsdag på möte för nya artiklar. Så senast i morgon borde allt detta vara över.

Gjorde lite statistik för mig själv under en bitter stund, under 2,5 månader har vi i vår familj (jag, min son och min mamma) haft: Mormor: lugninflammation, 2 urinvägsinfektioner, gikt, hjärtbesvär, både jag och sonen: 2 spysjukor, 1 megainfluensa, 1 förkylning. Plus renovering. Kanske inte så konstigt att jag känner det som om jag håller på att tappa greppet om verkligheten dagar som i dag.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan bara bli bättre nu. Hoppas jag. Kram!

Anonym sa...

Underbar kollage.Jo, nu är det bara ett se framåt o ta en dag i sänder. Det fortsätter inte förevigt sådär trassligt, the only way is up. Ei muuta kun pää pystyyn siskoseni. Tack för fina fotot till mobilen. Kram tant Katri.

StrandMamman sa...

Vi går mot ljusare tider - nu tusan MÅSTE det innebära att ni går mot bättre och friskare tider!! Är vi överens om den saken??!
Härliga blombilder!

Annika sa...

DU och NI har verkligen fått er beskärda del av sjukdomar. NU får det RÄCKA!!
Blomcollaget var fint.
Kram!!!

Anonym sa...

Ett tips mot "magafari" e att dricka te med lite salt i. Det "binder ihop" magen bra. Testade de förra gången ja låg o spydde och det funkade riktigt bra.

Jemayá sa...

Maj-Britt: jag orkar inte mera hoppas, det är bara att ta en dag i sänder! kram

Katritanten: kanske jag får lära mig the hard way att fokusera på nuet, och inte hoppas så mycket och sen bli besviken. Fast gamla optimismen ligger nog ännu i något hörn på lur :)

Strandmamman: tack och lov att det är vår, annars vet jag inte hur jag skulle ha hållits ihop. Är nog så slut nu så det måste helt enkelt bli paus med sjukdomar och elände!!

Annika: det gäller att fokusera på blommorna :). Snart, snart har vi dem också där ute, då vet man att man överlevt en vinter till! kram!

Victoria: tack för tipset - låter inte sådär riktigt smaskigt, men ska testa nästa gång!

Anonym sa...

Vad är det de brukar säga... då man är där allra lägst ner så finns det bara en väg och det är uppåt... så låt oss tro att ni från och med nu bara går mot ljusare och friskare tider!
Styrkekramar!
Marianne

Linda sa...

du är utmanad. kolla in min blogg.

Jemayá sa...

Tack Marianne för din optimism :) - kram!

Linda: oj, ska göra det!