torsdag 8 mars 2007

Afraid of the cold...?

No, even if the house is draughty, it's not so cold that the furniture freezes....but Daniel had a close call with the rocking chair. Got a scrape on his cheek, so I decided to try to avoid further accidents! Unfortunately I guess there is no way to make the house completely baby-secure.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gungstolar är mycket lömska och "oberäkneliga" för små krypande varelser.... Behövs den inte så lyft ut den när D börjar röra sig lite mera.

Anonym sa...

Hej! Att barnsäkra huset är ett av våra problem just nu, B. har nämligen börjat gå med stöd sen några veckor tillbaka och blir bara modigare hela tiden, jag borde ju vara steget före med att se farorna men är nog steget efter hea tiden :). Lådor som går alldeles för lätt att öppna o stänga är inte alls lämpliga för små händer! Länge sen jag kommeneterat, läser nog hela tiden hur ni har det men vill inte riktigt hinna slänga ner en kommentar. Ha det så bra! H. B´s mamma

Jemayá sa...

Christina: tyvärr är det enda stolen som mommo bekvämt kan sitta i, så vi måste bara försöka vara mycket aktsamma med D!

Hej B's mamma: vad menar du "med stöd" - går han och håller i sig i bord etc? Duktiga pojken! Mamma måste ju ha något att göra också :).Roligt att höra att du läser :). Hoppas vi stöter på varandra snart någonstans! Har ni gått på babysim?

Anonym sa...

Hej! B går och håller i sig i bord, väggar, stolar allt som bara går att hålla i och han blir bara mer och mer våghalsig! Så jag har nog att göra, borde ha ögon i nacken :) Men det är jättekul att se hans framsteg. Vi är nog på babysimmet, B tycker att det är ännu roligar denna gång han sprattlar och "simmar" och skrattar varje gång han ser vart vi kommit! Det vore jättekul att råkas nånstans, hörde att du är på min gubbes jobb och undervisar.
Kramar: B´mamma