onsdag 2 juli 2008

Energiuppladdningsdagar!

Om allt går väl, kommer jag att tillbringa to - lö här och kanske lite av söndag också, bara jag hittar barnvakt. Det blir jätteskönt, om qigonglägret blir som det brukar. Och om allt går väl här hemma, fammo, faffa och mommo ska sköta D med gemensamma krafter två nätter. F & f kom idag och knyter an till sonsonen där ute nu just.

ps. glömde skriva att det var Ds 2-årsdopdag, därav hans dopljus på bordet! Dessutom hade fammo också namnsdag :).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut. Älskar spetsduken ni har på bordet, den ger sån fin stämning. En likadan byrå som syns i bakgrunden fanns här i vårt hus också (min syster har den hemma hos sig), en klassker från 30-talet skulle jag tro?

Ha det så skönt på lägret!

hälsar B-M

Anonym sa...

Wow, låter härligt med lägret! Hälsa qigongarna från mig, ifall du träffar några gengångare från - var det 2004?
Kram
Gunilla
- D kommer säkert att ha det fint med alla bedsteföräldrarna omkring sig :-)

Anonym sa...

Njut av dina qigong-dagar, det blir härliga dagar med egentid för dig! Må gott!

StrandMamman

Anonym sa...

Enjoy! kram Katri

Anonym sa...

Oj hjälp vad din mamma liknar min mommo på den här bilden, jag riktigt hajjade till.

Hoppas du får njuta av lägret för fulla muggar!

Trollmamman

Jemayá sa...

B-M: tack - det var skönt :). Spetsdukten är egentligen ett gammalt sängöverdrag, som min mamma virkat någongång vid krigstiderna (hon fick svårt att hitta garn för att få det klart!), som jag tyckte kom bättre i användning på bordet (dom verkar ju ha varit mycket kortare förr....). Byrån är rätt gammal, har faktiskt inte tänkt på hur gammal, intressant att få ett årtionde :)!

Gunilla: synd att jag inte såg ditt meddelande i tid, men ska hälsa om jag far dit i morgon! Du skulle nog ha kännt vissa i allafall - fast nu var det tredubbelt med folk från första året - runt 60 st!!!

Strandmamman: dethär var ju faktiskt första gången jag fick egen tid övernatt hemifrån, och det kändes nog annorlunda än att vara hemma utan D! Fast längre än såhär skulle jag nog inte ha klarat av :)!

Katri: I did :)

Trollmamman: jag antar att de är samma generation (min mamma är 84)!