torsdag 18 december 2008

Det kan inte vara sant!

I går var jag jättetrögstartad, fick tvinga mig att göra det lilla jag fick gjort och sov faktiskt en liten stund på dagen. Har inte riktigt velat medge det, men har ingen känt mig flunsig, prövade just feber och har stegring igen.

8 kommentarer:

Annika sa...

NÄÄÄÄ, det KAN inte vara SANT! NU tycker jag det får räcka för er del. Det är ju galet.
Hoppas, hoppas, hoppas detta bara var en "fluke".
KRAM från mig!!

Anonym sa...

Oh shit! Int för att det tröstar myky, men andra har också haft flunssan i flere veckor, så den är seg.Hoppas du får vilat upp dej o sömn så mycket som möjligt.Kram Katri

Anonym sa...

Men det är ju rent förfärligt!! Hur i all världens tider är du sådär drabbad just nu!! Hoppas stegringen bara var tillfällig och att temperaturen är normal imorgon!
Marianne

Jemayá sa...

Annika: nu tänker jag göra det jag brukar undvika, kasta in influensa medicin, om jag så måste göra det resten av året!!! Febern fick jag ner med det i allafall! kram

Katri: jag tycker jag har tagit det så jävla lugnt på sista tiden, så jag skulle inte kunna ta det lugnare, utom att ligga i sängen från morgon till kväll. Det börjar kännas så hopplöst och humöret är i botten då "flunsahängigheten" ligger på - det är fel på allt och alla och är bitter över att hälsan inte håller, nu då man skulle vilja njuta av julförberedelser.

Marianne: jag hoppas dethär bara är en sista dödsryckning, riktigt ordentligt har det inte brutit ut, men så går jag också på Finrexin nu. Det måste vara det att min motståndskraft är noll, är i en ond cirkel där jag aldrig har en chans att bygga upp kondition och motståndskraft, eftersom jag är så korta stunder frisk mellan flunsorna. Det tär förstås på humöret också, vilket inte gör saken bättre. Det är inte så skoj nu just, men det värmer i allafall att det finns folk som ännu orkar kommentera fast min blogg är en enda sjukjournal numera :(. kram

Fritt ur hjärtat sa...

Usch och fy, ibland är det bara för mycket! Jag har i alla fall bläddrat i dina äldre julinlägg och blivit tårögd av stämningen. (här är inte heller så muntert)
Jag tycker det ska vara småbarn på jul...hur förvandlar man en 12 åring??
Hoppas allt löser sig för dig. Att du är ignorerad av andra fredagstemare tror jag inte riktigt på, men det är rätt dåligt med kommentarer. Tycker mig märka att en del skriver och läser men aldrig kommenhterar. Hopas det tar ny fart!!

Jemayá sa...

Fritt...: ja, man borde ju inte klaga, jag vet att du har mycket allvarligare saker att tampas med. Ska titta in i morgon på din blogg, tack för att du kommenterade nu! Jo, julen har på något sätt fått tillbaka sin mening nu då jag har en liten en som just nu väntar på "ikuppa" (=julgubben) som ska komma i luften med "sinter" (=presenter) :)

Fritt ur hjärtat sa...

Visst ska du klaga! Jämför inte dina bekymmer med någon annans, det är mitt varmaste råd. Jag har aldrig mått bättre för att andra mår sämre om man kan säga så. Man är sin egen referensram, det är viktigt att man får vara det!!

Jag skriver ett inlägg fel ser jag:-) Har visst blivit vinögd också:-)

Jemayá sa...

Det var bra sagt, att man inte själv mår bättre för att andra mår sämre! Det skulle ju egentligen vara rätt hemskt om så var fallet! Nej, vi är nog våra egna universum, men det hjälper ibland att få perspektiv på sina egna små cirklar!