tisdag 9 december 2008

Trött och lessen

Inte var det streptokocker, det var, surprise, surprise, virus. D fick en kur utan prover, eftersom han ändå kan bära bakterier. Jag är mera flunsig idag än någon av de tidigare dagarna, trots att vi båda sov tämligen gott i natt. En sådan här dag borde man inte svara i telefon, inte läsa brev, ingenting, eftersom allt färgas negativt. Men det går ju inte att stänga ute världen och jag vill ju så väldigt gärna ändå vara en del av den.

7 kommentarer:

Annika sa...

Vad tråkigt att ni blivit sjuka igen.
Måtte ni komma över det här viruset rätt snabbt så att ni snart är uppe och skuttar igen. Inte kul att bli sjuk såhär i juletid.
KRAM!!!

Jemayá sa...

Annika: skulle det vara första flunsan i höst, skulle det ju inte vara så farligt, men då det är nummer femtielva börjar jag bli ganska knäckt :(. Som tur är har jag inte så jätteviktiga saker på gång, så jag behöver inte ta stress för att jag missar jobb t.ex.

Anonym sa...

Bamse kramar åt er av oss.
kram
L och T.

Anonym sa...

Styrkekramar!

/Helén

Anonym sa...

Det är så oerhört nedbrytande och deprimerande då man hamnar in i en sådan där "ond cirkel" och är sjuk hela tiden! Hoppas ni hinner krya på er ordentligt innan julen och så skall vi tro att sedan denhär "flunsan" är förbi så har ni en lång, lång period framöver då ni får vara friska!
Krya på er kramar!

Marianne

Anonym sa...

Oj,oj,oj, krya på er! Sänder massor med styrketankar åt ert håll!

Trollmamman

Jemayá sa...

TAck till alla för omtanken - det värmer!! kram!!!