lördag 5 december 2009

Lite förkylt

I fyra månader har jag fått vara frisk! Helt underbart! Har snällt proppat i mig extra vitaminer hela hösten (typ "kräuter blumensaft"), men med de senaste veckornas oroliga nätter och långa jobbdagar blev det helt enkelt för mycket. I fredags fick jag ont i halsen och stegring. Hade anmält mig till "yoga för kvinnor" i Jakobstad lördag-söndag, men tyvärr måste jag avboka. Det har blivit dåligt med motion den senaste månaden också, skulle ha suttit bra med yoga nu, men tyvärr, tyvärr. Barnvakten jag hade fixat, var snäll och undrade om hon ändå skulle ta D så jag fick sova på dagen, men det hjälpte inte. Febern steg mot kvällen, men hoppas på att bli frisk till måndagen, då jag också på kvällen har möte jag väldigt gärna vill gå på: info för företrädare. Bra i varje fall att jag blev sjuk till veckoslutet, enklare så på alla sätt och vis!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dej vännen. Om du är minsta lilla krasslig på måndagmorgon, så stanna hemma.PÅ vårt jobb har många kommit för tidigt på jobb o sen har det blivit hurja takapakki.Kram Katri.

Annika sa...

Usch, vad tråkigt. Tycker du är förskyld så ofta, din stackare.
Hoppas det är bättre idag iallafall, men jag hoppas också att du stanade hemma om du inte kände dig helt OK.
Kram!

Jemayá sa...

Katri: jag borde ha blivit hemma ännu på måndagen, men tyckte att jag inte kan vara hemma från jobbet då jag så väldigt gärna ville på företrädarträffen! Sen har jag förstås varit halvkrasslig hela veckan och värre mot slutet.....när huvudet är dumt....kram!

Annika: jämfört med ifjol har jag varit jättefrisk i år! Hoppas bara att detta var en tillfällig svacka, säkert på grund av att det helt enkelt blev för mycket jobb, blev trött och stressad över att inte hinna sköta hemmet. Men snart är det lov! kram!

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu