lördag 11 oktober 2008

Kan ej bestämma mig!!!!!!

...för hur min blogg ska se ut! Vill ha nya vindar här också, eftersom jag vill att de också ska blåsa i mitt liv. Färggrannt brukar ju vara min melodi, men hittar inte riktigt någon lämplig bakgrund där jag också skulle få in fotot (helst skulle jag vilja ha in flera foton där uppe - vet någon hur man bär sig åt?!). Får låta det hela mogna lite och se vilken form allt till sist får! Tusen tack till T för den glada bilden på mig och D - jag har så få bilder på oss två tillsammans, denna tycker jag verkligen om!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dina fina foton kunde du också dra in en slant på.Ta reda på fototävlingar-utställningar etc etc.Och begränsa dej inte till lilla Finland, hela världen står öppen för dej. Love Katri.

Jemayá sa...

Jag har insett i år att mina foton inte är så speciellt bra, men jag jobbar på att de ska bli bättre! Har ju just börjat på fotokurs för nybörjare med systemdigikamera för att lära mig mera teknik och att vara med i fotoklubben hjälper också att "skärpa blicken". Men tack i allafall, kram till dig :)

Annika sa...

Snyggt härinne!!! Jag vet inte hur man får in fler foton i headern. Skulle också vilja ha foton där, men...
KRAM!

Helén sa...

Vilket fint namn du hittat till bloggen - ett bra mål!

Jag vet inte heller hur man får in flera bilder, kanske man ska photoshopa ihop bilderna till en bild innan man lägger upp den i headern?

Anonym sa...

hej, när jag ser huvudbilden associerar jag till "fri som fågeln"... :)har sagt det tidigare, du är väldigt duktig på att ta foton. kram Kiika

Jemayá sa...

Annika: Tack, tyckte det var dags att här också känna att något nytt är på gång!

Helen: jag antar det, men jag vet inte hur man gör det :(

Kiika: det var lite det som var målet. Det var väl någon som sa: siktar du på stjärnorna, så kanske du i allafall når trätopparna :)