fredag 14 mars 2008

Halvfärdig väggmålning

Tänkte visa att jag faktiskt fått något till stånd på väggen i Ds rum, fast det igen varit en vecka när jag inte gjort något annat än vilat då D sovit på dagen. I går målade jag en chimpans, i dag en annan (fotot från i går). Försöker få området bakom bokhyllan klart allt upp till taket, så jag får skjuta den fast i väggen och möblera rummet, sen får jag fila på sidorna i lugn och ro utan desto mera stress. Så väggen är långt ifrån klar, kom ihåg det (man är ju darrig då man ska visa sina konstnärliga alster....:)!!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin väggmålning i D:s rum!!! Säkert skönt att jobba ett par dagar borta hemifrån så fick du lite "egen tid". Roligt att det tycks fungera bra med pappa-grejen för er alla!
N:s mamma

Anonym sa...

Men Ulla så fint du målar!!! Jag är verkligen imponerad!! Huuuuur kan du måla sådär fint! Har du gått någon kurs eller har du en sådär bra medfödd konstnärsådra? Lyckliga D som får en så fin vägg! Sätt gärna in flera bilder vartefter målningen framskrider!

Marianne

Anonym sa...

Jättehärlig målning! Önskar att jag också kunde måla så åt mina barn.
Isabella

Anonym sa...

Ingen bokhylla i hela världen skulle få skymma den målningen om den fanna i mitt hus. WOW!!!Christina

ulrika v sa...

Va fin den är, vilket liv och samtidigt ett lugn! Du målar verkligen härligt! Och va fint att du vågade ge dig på att måla en vägg och inte bara en tavla. En vägg är krävande, men vilket resultat - Grattis!
Kram ulrika v

Anonym sa...

Imponerande målning. Du har tydligen en massa "dolda" talanger.
Jag ska på Jepporevyns premiär i kväll. Ses vi kanske i vimlet?
Kram. Maggi.

Anonym sa...

Men Vao!! Vad duktig du är!! Helt imponerad!

Anonym sa...

Vilken fin vägg. Imponerande tycker en som inte själv kan åstadkomma en enkel blomma ens.Bra om Daniel kan börja sova över hos pappa. Det är ju så viktigt att få en hel natts sömn ibland. Bra också om han kan börja på dagis snart.
Glad påsk önskar Susanne

Jemayá sa...

Tack till er alla för de positiva kommentarerna, känns bra att höra dem, för jag har egentligen inte måla på över 20 år! Gick en oljemålningskurs som 18-åring och tyckte om att göra blyertsteckningar, men sen har det inte blivit. Jag kan inte rita, behöver mycket tid för att jobba med skuggor, men det är skönt att äntligen få göra det igen. Som vanligt tänkte jag inte riktigt på HUR länge det egentligen skulle ta att få det klart......

Annika sa...

Wow, vad FINT!!!! Du är ju jätteduktig som fixar hela väggmålningar.
Kan tro att D tycker att det är jättemysigt och speciellt!

Anonym sa...

Väggen blir verkligen fin! Är det en sjö jag ser där bakom (eller, ja, ovanför) lejonet?

Anonym sa...

Helt fantastiskt Ulla, det ser proffisgt ut o ger härlig stämning. Du är nog en riktig "monitaituri! Låt väggen vara fri från hyllor etc låt målningen lysa in i hela rummet.
Grattis! Katri

Jemayá sa...

Tack igen. Nej, det är nog ingen sjö, jag har redan målat över den vita fläcken. På andra änden av väggen kommer en liten damm (näckros finns färdigt i den :). Tyvärr behöver en bokhylla i rummet, men trädstammarna och växterna syns ju igenom, alla djuren målar jag runtomkring!