fredag 22 augusti 2008

Stjärnhalls-Skoj

D och jag besökte igår för första gången tillsammans en "barnfest" om man kan kalla det så. I Nykarleby firas denna vecka kulturvecka
och jag beslöt mig för att testa att besöka en tillställning för barn med D. Det gick jättebra! Kvällen var kanske nog tänkt för lite äldre barn, men eftersom det fanns bilar att leka med så var kvällen räddad :). Riktig mycket barn var där inte, men så var vädret också dåligt och jag tror det var första gången det ordnades. D såg också teater för första gången, hade problem med att få honom att hållas på plats tills det började, men sen tittade han helt intresserat på Emil- "pjäsen", som kanske också var ämnad för lite äldre. Men skojigt i allafall! Kändes bra att kunna göra något tillsammans.

D var jätteimponerad över de fjärrstyrda bilarna, men kanske lite rädd också, hittills har han inte sett bilar röra sig utan chaufför! De stora barnen som körde dem var också spännande för honom :).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg en fjärrstyrd helikopter demonstreras nyligen, en sådan där liten en som man kan ha att flyga runt i rummet. Det verkar vådligt! Jag ser framför mig hur gammelfarmors antikporslin kastas runt och far i tusen bitar.

Anonym sa...

Fina bilder på din fina kille. Bra med nya erfarenheter åxå. Hälsn. M-B

Jemayá sa...

Matilda: det var vådligt redan med bilarna, en helikopter tycker jag nog inte låter som en god idé!!

Tack Maj-Britt, jo det var skojigt att kunna göra något tillsammans, och inte behöva bära på honom eller ha honom i vagnen, utan mera "normalt" gå omkring!