onsdag 5 november 2008

Go Obama!!

At this moment it looks like Obama will be the next president of the United States. Wonderful :) finally a bit of hope for the world (since the States insist on getting involved in the rest of the world...)!

6 kommentarer:

SaunaMatti sa...

YES! Finally someone who is not influenced by oil.

Anonym sa...

Amerika gjorde ett bra val!

StrandMamman

Annika sa...

NU vet vi!!! du skulle se glädjen och lyckan och lättnaden på den här sidan pölen!!
Kram!

Jemayá sa...

Matt: even better, didn't know that :)

Strandmamman: de gjorde ett otroligt modigt val, som verkligen får en att hoppas på att vi faktiskt gått in i nya tider!! Vilken känsla det måste vara för speciellt äldre färgade människor i USA!

Annika: vad härligt att höra att folk är glada!! Åååh, gissar att du har massa intressant att läsa på din blogg, men hinner helt enkelt inte läsa något nu just. Hoppeligen sen på veckoslutet!! kramar

Anonym sa...

Ja, man gläds verkligen över Amerikas val av president denna gång! Jag har också tänkt på alla färgade, vilken enorm känsla detta måste vara för dem! Det är så man blir rörd då man tänker sig in i deras situation och speciellt då de äldres, precis som du skrev!

Marianne

Jemayá sa...

Det är också så roligt och spännande att det faktikst känns så bra att en president på andra sidan jorden kan ha så stor påverkan över hela världen!