onsdag 19 november 2008

Voi per...le

Life sucks, kan inte annat säga nu just. Så som jag försökt preparera mig, få allt att fungera, så sitter jag här igen. Kan inte sova för att karaktärerna från "Hitta Nemo" snurrar runt i huvudet i olika konstellationer. Steg upp för att ta febernedsättande (37,8) och inbillade mig att jag skulle somna och vakna på morgonen för att kunna genomföra alla saker som står på agendan - förnya recept åt mommo, köpa ny telefon, föra bilen på service, besikta den, göra en intervju, sitta på möte. Vad fan ska jag göra nu då?! Dethär kommer så jävla olämpligt. Jag vet ju att jag kommer att vara helt slut i morgon (idag), men att boka om allt blir nästan lika jobbigt som att försöka överleva och ta sig igenom allt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fel, fel, fel, fel. INTE jobba när du har feber! Skjut upp precis allt du kan skjuta upp och kryp ner under täcket igen.

Annika sa...

Ja, jag kan inte annat än hålla med Matilda...
Kryp ner i sängen igen. DÅ blir du frisk mkt fortare.
Kram!

Jemayá sa...

Matilda: sov ännu en dryg timme efter att jag skrivit på datorn, och var så slut så det var inte ens frågan om att göra något annat än stanna i sängen. Tack och lov kunde jag föra Daniel till dagis, annars skulle det ha blivit en jättejobbig dag.

Annika: har tydligen fått en ilsken flunsa, den brydde sig inte om att jag låg mer eller mindre i dvala hela dagen, men jag hoppas att jag sover gott i natt. För Ds del gick det hastigt om, håll tummarna att det blir lika för mig! kram

Anonym sa...

Nu kommer jag ju på att för den yngre generationen som aldrig sett Fem myror är fler än fyra elefanter och saknar just den kulturella referensen, kan det där med "fel fel fel" låta elakt, men det var ju inte alls meningen.

Tack och lov för dagis! Och att du fick sova ut.

Jemayá sa...

Jag har inte tittat på fyra elefanter...så jag kände inte till referensen (fast vet nog programmet), tänkte att du kände väldigt starkt för detta pga egen erfarenhet :). Så ingen fara :)

Anonym sa...

Okej, vad bra.

I varje avsnitt har de en liten tävling och det är alltid Brasse som ställer frågan och Magnus eller Eva som gissar. Tävlingen är av typen vilket djur är minst likt de andra? Magnus och Eva gissar alltid fel, förstås, och då storflinar Brasse belåtet och säger med gullskojsig röst FEL, FEL, FEL.

Leken börjar vid 1:18 i det här klippet. Tyvärr bryter de precis när Brasse ska säga FEL FEL FEL, men man fattar stilen ändå.

http://au.youtube.com/watch?v=9ibkWOVNly8&feature=related