torsdag 4 september 2008

Solveig von Shoultz-tävlingen

Läste idag i tidningen om vinnarna i dikttävlingen. Kan inte låta bli att skina mig lite i (jösses, heter det så...?Nej, SOLA mig i..) glansen av duktiga människor - tre av pristagarna har jag nämligen varit på skrivarkurs i Hangö med :) ...tror det var 2005. Det är enda gången jag varit på skrivarkurs, skulle vara nyttigt och inspirerande att hitta en kurs att gå på igen - eller så nedslående, det var det delvis förra gången, jag var så "rå", de andra redan långt hunna i sitt skrivande. Men lärorikt var det minsann. Numera kan jag ju knappt skriva en korrekt mening (se i början....), så kanske jag borde börja med en kurs i modersmål :). Eller kanske två veckors sömnläger skulle göra susen...D vaknar fortsättningsvis någon gång runt 12 varje natt, gråter och är arg. Ibland tar jag honom i sängen, ibland fortsätter han sova om jag bytt blöja. Kanske det är tänder...? Själv känner jag nu också av förkylning, prövade igår på ny medicin - starkvara...få se om det är bättre än de örtdroppar jag brukar ta, och som inte heller brukar hjälpa :(.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt det låter med en skrivkurs, trots att det var ett tag sedan! Dikter har jag aldrig haft riktigt tålamod med, men när jag väl tar mig tid så finns det en del att njuta av. På svenska då helst.

Anonym sa...

Hej! Två veckors sömnläger låter hur bra som helst :D Jag är sjuk sen några dar och det vill inte ge med sig riktigt. Har också ganska mycket på jobbet just nu = skolstart.
Ha det bra, läste att du hittat ett medium. I Vasa?
Kram,
Susanna

Annika sa...

Trevligt! Skrivkurs verkar kul, och berikande!
Poesi är nog inte riktigt min grej, men ibland kan det vara fint...
KRAM!!

Jemayá sa...

Matilda: jag är inte heller du med dikter alls, kursen jag gick var prosa-skrivning, personerna som då var med klarar ju allt, några har ju också vunnit pris i prosa (detdär rimmade ju nästan :)

Susanne: du har säkert läst ditt mail ren :)

Annika: som jag skrev till Matilda, är dikter inte heller min grej, har inte riktigt tålamod att koncentrera mig på dem. Fast ibland kan man fastna för någon, då man riktigt tar sig tid. Kram!