tisdag 6 maj 2008

"Baksmälla"

Oj vad jag är trött och hängig! Trots att jag inte festat (=dricka massor), känns det som om jag gjort det ändå...men det har varit så väldigt intensivt de sista veckorna, först med jobb, sen med nöjen :), nu då vardagen är här utan en massa extrakrav, så är jag som en slak trasa. Både vill och vill inte fara ut och jobba i trädgården. Tror detta år blir fullt av frustrationer och misslyckanden vad gäller blommor. Redan nu har både katterna och sonen saboterat försök att odla något. Får försöka låta bli att reagera på att "någon" klampar omkring på tulpaner och annat som sticker upp, medan de fyrbenta knipsar av blomknoppar :(.

4 kommentarer:

Annika sa...

Jo, jag vet ju hur det är efter ett lyckat besök. Luften går liksom ur en, pust. Det kul med besök, som 17..men rött skönt när det blir vardag igen även om det känns "blått" ett tag.

Maj-Britt sa...

Trevliga bilder på sonens kalas osv Haa d bra Kramar

Anonym sa...

Försenade grattisar till D! Tänk att han ren är 2. Det betyder att min lilla skrutt också blir 2 i sommar, inga babysar mera precis.

Det är så roligt att följa hur de utvecklas. Jag märker stor skillnad i vissa beteenden på lilla J som varit hos dagmamma jämfört med min större pojk E som var hos mommo på dagarna. J är så väldigt bra på att bevaka sina saker, tror att ordet "MIN!" var typ tredje ordet han sa.....:-)

mvh Britt-Mari

Jemayá sa...

Annika: det är ett konstigt fenomen! Men nu har jag återhämtat mig igen. TAck också till dig för dina kommentarer, utan dem skulle det vara mycket, mycket tommare här i dessa rutor!!

Kraam tibax Maj-Britt, skoj att du också tittade in!

B-M: jo, det är nog stora pojken redan. D får lära sig stå på sig i mamma-barn gruppen, men det är ju bara en gång i veckan, men jag tror nog att det är hälsosamt för honom! Du vet väl att det finns snöbollsbuskbörjan att hämta då det passar!