söndag 25 maj 2008

Indian night

Före precis en vecka sedan klagade jag över att jag var så ensam - sen dess har jag haft besök av D's småkusin med familj, i går var jag och D och simmade till simhallen i Jstad med L och hennes mamma, i kväll har jag varit på "indisk kväll" hos en väninna :). Dessutom satt vi med B, som varit barnvakt, och tittade på eurovisionen efter att jag kom hem - där fick jag det avslappnade "sitta framför tv:n" också! Röstade på den trallvänliga danska låten (och för att killen var så söt :), har inte hört låtarna tidigare, så hann inte riktigt ta det till mig, men några låtar verkade helt ok.

Dagen började dåligt, bl.a. lyckades jag i misstag bryta av en enbuske i trädgården, men kvällen blev jättebra. Otroligt god indisk mat, trevligt, glatt sällskap (12 damer, varav jag inte kände någon annan än värdinnan egentligen - Shokran B-M om du råkar läsa :)), dessutom fick vi lära oss dansa lite Bollywood också (det var skoj!)! Sen ännu denna sköna, avslappnade avslutning på kvällen. Min vana otrogen hade jag glömt att ta med kameran!!! Men B fick knäppa en bild på min roliga ... öh, nu kommer jag inte ihåg vad det man sätter i pannan kallas. Anyway, tyckte det kändes väldigt indiskt (jag har faktiskt blå-grå ögon, men tycker de ser gröna ut på fotot!). D tycks förresten ha en anti-dator radar. Vi satt över en timme och tittade på tv och pratade (rätt sakta men i rummet bredvid sovrummet) med B utan att D vaknade, men direkt hon for och jag började skriva detta vaknade han - har varit och "klappat om" honom redan tre gånger!

Summa summarum - saldot för veckan har varit socialt positivt!!!

5 kommentarer:

ginga sa...

Hälsningar från Bollywood-fammo

Jemayá sa...

Hej! vad skojigt att du kommenterade också - var just och tittade på din blogg, vad duktig du är på att rimma!!

Annika sa...

Kul med lite indiskt. Visst är det gott!
Läst o hört om ESC. Det gick ju inte så vidare värst bra för sve och fin. Oh well...

Anonym sa...

bindi heter det! Jag gillade också den danska låten och hade nog röstat på den om jag hade röstat! Ha det gott

Jemayá sa...

Annika: det är nog konstigt att så många länder lyckas skicka så usla låtar till ESC! Men det är väl mycket det att man försöker skapa låten utgående från ESC, istället för inifrån sin egen känsla!

Malin: hej!! skojigt att du tittade in! Ha det bra du med!