lördag 3 januari 2009

Dags igen

I natt märkte jag att jag hade feber och var tvungen att ringa Ds pappa på morgonen att vi båda borde bli hemma, D hade också stegring. Nu på dagen har han blivit sämre och spydde just.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nej får ni magsjuka nu också.... oj oj oj. Stackars stackars dig, och er. Försök klara av det så gott det går, kämpa kämpa.
Många kramar!
StrandMamman

Anonym sa...

Oh no!!!!! Då hjälper inget annat än vila så myckte det går.
Om det blev spysjuka också så försök få i er vätska tillräckligt.Småttingar torkar lätt.Kramar från Katri

Anonym sa...

Men VAd är detta! Jag blir ju så bestört av att läsa hur det gamla året slutade och hur ert nya år börjat! Det är ju inte klokt så drabbade ni är nu allihopa! Jag hoppas det snabbt blir ok med din mamma igen och så hoppas jag att D och du tillfrisknar snabbt! Många krya på er kramar till er alla!
Marianne

Annika sa...

Nu får det räcka för er...Att ni nu får magsjuka också är bara för mkt...
Måtte det bli bättre.
Tänker på er!
KRAM!!!

Jemayá sa...

Tack till er alla igen för att ni är med mig! Fick just veta att småttingar kan spy just före de blir sjuka, så kanske det inte var helt "renodlad" spysjuka, eftersom han inte gjort det fler gånger. Som tur var ville D också sova på dagen, men på kvällen blev han ganska så pigg och åt. Jag har fortsättningsvis över 38 graders feber (sö morgon), så det kan bli en tung dag om han är bättre...han sover än

StrandMamman sa...

Hörde nyss att min mamma varit sängliggande ett par dagar med feber, värk i hela kroppen och förkylning, likaså syrrans man. Det tycks vara på gång i nejden... sköt om dig vännen!

Jemayá sa...

Tack för infon, jag tycks vara en virusmagnet, allt som finns i luften får jag också :(