fredag 2 januari 2009

Show and tell: ögon


Gott nytt år till alla! Ni som vet vad som hänt i nyårshelgen förstår säkert att jag inte riktigt kan koncentrera mig på show and tell, men kom på att jag har ett ögonfoto från en födelsedagsfest i maj i fjol. Tyckte det var så häftigt med "tredje ögat", så tyvärr får ni hålla till godo med bara det denna gång....önskar jag hade satsat mera på mejken den gången, alla svagheter syns ju så väl i närbild :(, men som sagt...

Ringde i morse igen sjukhuset. De har fått pulsen att stabilisera sig och rytmen verkar ha gått tillbaka till det normala av sig själv. Hon var ännu ändå väldigt andfådd och trött förstås, så jag far inte och hälsa på henne med D ännu, som jag först hade tänkt. Kanske i morgon då jag för D till hans pappa far vi kanske via sjukhuset om hon då är piggare.

6 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Kära du, med tårar trillande läser jag inlägget nedan! Hoppas det är bättre nu. Jag tycker det är storartat att du ens är med på temat idag! Jag har inget att skylla på... men mitt inlägg är ungefär som ditt:-)Fast jag valde andras ögon.
Ett försenat grattis också!!

Annika sa...

Tänker på er, U!!
Hoppas att tillståndet för din mamma snart blir bättre. Förmodligen klokt att inte ta dit D idag.
Vi har liknande inlägg idag, men det är ju knappast oväntat.
All lycka!
Kram!!

Marianne sa...

... från Kairo:

Men vad trist! Jag hoppas att hon är bättre nu! Önskar verkligen god hälsa till henne och hela din familj!

Anonym sa...

Tänker på er o skickar massor med kramar! Vi hörs, kram Katri.

StrandMamman sa...

Många kramar till blåöga!! Tänker på er!

Jemayá sa...

Fritt..: tack kära du. Det är ju skönt att lite få tänka på annat mellan varven också, speciellt på kvällarna märker jag att tankarna börjar gå i mycket negativa banor. Men kanske det nog ordnar upp sig denna gång ändå. kram till dig.

Annika: jag for ändå med D dit på kvällen igår, han har så frågat efter henne, och eftersom en släkting varit och besökt henne och tyckte att hon var helt ok, for vi iväg, eftersom jag trodde att vi inte kan göra det i helgen. Nå, hon sov så djupt så det gick inte att väcka henne, vilket jag i dag inser var en himla tur - vi måste ju ha haft magsjuka på gång redan i går kväll, även om jag inte insåg det då!!

Marianne: tack ska du ha - vi verkar nog ha dåliga hälsostjärnor som parkerat sig över vår familj för tillfället....

kram Katri! Kram Strandmamman!...från en mycket matt U...Jemaya :)