torsdag 29 januari 2009

Mina kolumner

Ville sätta en länk här som hastigast till en blogg dit jag samlar de kolumner jag skrivit för ÖT (Österbottniska tidningen) - men av någon orsak lyckas jag inte skapa en direkt länk hit till texten. Till vänster under "andra länkar" hittar ni "mina kolumner etc", därifrån kan man klicka sig vidare!

Har lite brått, ska hämta mammas en väninna, sen D och så åker vi alla och hälsar på mamma på bädden. Ringde i morse: ingen feber, ännu piggare! HOn slipper droppet idag eftersom hon börjat äta och dricka. Tog med tranbärssaft till henne igår, eftersom jag fick tips om att det hjälper mot urinvägsinfektion och hon gillade det t.o.m! Bra jobbdag har det dessutom varit, inte mycket konkret resultat ännu, men har bokat intervjuer, kommit på nya ämnen att skriva om, fick ett en-dagars vikariat igen osv. Dessutom hann jag ta ett bad :). Hejs svejs!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om det lite börjar reda upp sig. Skönt :) Hoppas att det fortsätter i samma riktning!

Anonym sa...

Så roligt att din mamma är piggare! Nu skall vi hoppas att de positiva händelserna fortsätter!
Tranbär är bra mot urinvägsinfektion, eftersom saften är syrlig kan man få halsbränna av den om man är känslig, men då kan man i såfall ta tranbärskapslar, det har jag själv tagit flera år och det har åtminstone hjälpt mig!
Marianne

photobyjennie sa...

Tittar "tillbaka"!!

Det är jobbigt när ens kära är sjuka - skönt att din mamma är bättre.

Jag har också hört att tranbärsjuice är bra vid UVI.

Imorgon kollar jag in vad du skriver om till show and tell! Jag spånar fortfarande vad jag ska skriva, men det löser sig nog!

StrandMamman sa...

LÅter som en bra dag!!

Tack för inbjudan som på posten. Kan tyvärr inte komma tisdag kväll, men ska passa på en annan dag, det vill jag inte missa! Kram!

Anonym sa...

Håller tummarna att det fortsätter i den nya riktningen nu, du låter så glad o energisk o samtidigt lugn.
Kram Katri

Jemayá sa...

Victoria: jag vågar inte riktigt helt tro det är sant än, men det verkar väldigt lovande!!

Marianne: när jag tittade genom mammas mediciner hittade jag också tranbärskapslar, ska ta med dem till henne, men hon har gillat saften och inte haft problem med den. Det är jag glad över, speciellt då jag hör av så många att det är så bra!

Jennie: skojigt att du tittar in - det är helt ok att hoppa över någon gång också. Ibland har man helt enkelt inte inspiration, eller ork att skriva! Men du fick ju till det helt bra, märkte jag :)

Strandmamman: lite förvirrad över det hela - har ju bara varit med sådär på sidan om på sistone, men ska nog försöka fara med på vernissage :)

Katri: känns riktigt bra, vill lite slå över igen, så mycket skojiga jobbgrejer på gång. Men jag skriver listor för att slippa försöka komma ihåg allt :) kram.