torsdag 2 april 2009

Äsch

Har inte hunnit läsa bloggar just alls den senaste månaden (i år...?) och det är lite irriterande då man vet att man någon gång kommenterat och sedan kommer man inte ihåg VAR man gjort det - det är ju alltid trevligt att läsa svaren. Sen är det lite lessamt (men förståeligt) att ens kommentar - om man äntligen hittar den - ofta är obesvarad för att man kommenterat långt efter alla andra. Synd att det inte funkar så att man automatiskt skulle få svaren på sina kommentarer i epostform.

7 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Fast så fungerar det för det mesta tror jag I alla fall hos mig:-)
Jag får ofta kommentarer på gamla inlägg försöker alltid svara just för att den sok skrev kasnke kollar.

Annika sa...

Jag med, men ibland har det nog hänt att man missat ngns kommentar.
Men det är ju verkligeni inte meningen. Ibland tyckr jag det känns bäst att kommentara i översta inlägget, det som är mest aktuellt, och där även skriva vad man tyckte om tidigare blogginlägg. DÅ missas det inte iallafall.
Förstår om du har lite väl mkt omkring dig nu för att hinna läsa bloggar.
Kram!!!

Jemayá sa...

Fritt: tack för det! Nu gäller det bara att komma ihåg för mig VAR jag har kommenterat :)

Annika: du sköter dig nog också alltid bra :), dessutom är din blogg en av dem jag åtminstone försöker hinna med några gånger i veckan, andra besöker jag kanske en gång i månaden :( - fast jag då kommenterar det allra färskaste är det låååångt nere då jag hinner till det nästa gång. Ja suck, bloggar handlar rätt mycket om "färskvara"!

Anonym sa...

Jag har också varit dålig på att läsa eller iaf kommentera på bloggarna det här året (alltså de senaste 3 månaderna) och är lite långsam med att svara på kommentarerna också. Jag har ett antal obesvarade kommentarer på min blogg just nu men fick prioritera nytt blogginlägg och städning istället!
Jag tycker också det är tråkigt när man inte får svar på sina kommentar, oavsett hur sen man är!

Emmama sa...

Tycker personligen det ar viktigt att svara och det hoppas jag att jag inte missar att gora for ofta! :) Jag far alla mina kommentarer till min blogg mailade till min hotmail sa det gar, om det nu ar sa du menar. Da missar jag ju inte om nan kommentar kommer till nat gammalt inlagg, vilket ar latt annars. :)

Trevlig helg!

Emmama sa...

Du menar saklart svaren.. sorry.. :)

Jemayá sa...

Petchie: det är klart att man prioriterar och det är mycket förståeligt att man inte får svar om man är väldigt sen - värst är ändå då jag inte själv ens kommer ihåg var jag kommenterar - irriterande då jag vet ATT jag kommenterat någonstans.....

Emmama: jag tror faktiskt det funkar i allafall på vissa bloggar så, att man kan få alla kommentarer skickade till sig, men det vet jag inte heller om jag skulle vilja ha....